FLIR julkistaa langattoman Raymarine Quantum™ CHIRP -meritutkan

FLIR Announces Raymarine Quantum™ Wireless CHIRP Marine Radar

Thursday, March 3, 2016


Edistyksellinen solid state -tutka tarjoaa erinomaisia lyhyen ja pitkän kantaman kuvia sekä helpon Wi-Fi-liitettävyyden

WILSONVILLE, Oregon – 6. tammikuuta 2016 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) julkisti Raymarine Quantum CHIRP -tutkan, alan ensimmäisen CHIRP-pulssikompressiotekniikalla varustetun vapaa-ajan alusten meritutkakuvun. Uudella lähestymistavallaan Quantum CHIRP -tutka nostaa kompaktin solid state -tutkan uudelle tasolle tarjoamalla erinomaisia tutkakuvia sekä läheltä että kaukaa.

Quantumin CHIRP-pulssikompressiotekniikka käyttää useita pakattuja tutkapulsseja yhdistettynä FLIRin ainutlaatuiseen edistyksellisen kohteen erottamisen tekniikkaan, ATX:ään™, näyttääkseen kohteita, kuten veneitä, maamerkkejä, kiviä, poijuja ja sääsoluja vertaansa vailla olevalla tarkuudella perinteisiin magnetron-tutkiin verrattuna. Quantumin CHIRP-teknologia mahdollistaa kohteiden tunnistamisen ahtaissa paikoissa jopa niin läheltä kuin 5,5 m, ja avomerellä Quantum tarjoaa erinomaisia pitkän kantaman kuvia ja tarkkoja kohdekuvia. Quantumin prosessointi poistaa myös automaattisesti sade- ja aaltovälkkeen, estää muiden tutkien aiheuttamat häiriöt ja varmistaa kohinattoman, helposti tulkittavan kuvan ruuhkaisilla vesiväylillä.

Kevyen rakenteen ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta Quantum on helppo asentaa, ja sitä helppo käyttää. Vain 5,4 kg:n painoinen Quantum painaa puolta vähemmän kuin perinteiset magnetron-tutkat. Quantum on myös uraauurtava laite tarjoamalla Wi-Fi-yhteyden Raymarinen monikäyttölaitteisiin, jolloin asennus on paljon helpompaa eikä ylimääräisiä tutkakaapeleita tai liitäntäyksiköitä tarvita. Quantumin solid state -rakenne ja erittäin tehokas elektroniikka vähentää merkittävästi purjehdusalusten virrankulutusta pidentäen aluksen akun kestoa.

"Olemme innoissamme voidessamme tuoda uuden solid state CHIRP -tutkateknologiamme vapaa-ajan veneilymarkkinoille", sanoi Grégoire Outters, FLIRin merenkulkusegmentin Vice President ja General Manager. "Tämä mullistava tekniikka yhdistettynä edistykselliseen kohteiden erottamisen tekniikkaamme, ATX:ään™, muuttaa pelin sääntöjä suorituskyvyllä, helppokäyttöisyydellä ja liitettävyydellä."

Quantum CHIRP -tutka on saatavilla kautta maailman vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä Raymarine-valtuutettujen jälleenmyyjien ja vähittäiskauppiaiden kautta alkaen hintaan 1 599,99 USD. Lisätietoja Quantum CHIRP -tutkasta on osoitteessa www.raymarine.fi/Quantum.


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.flir.eu

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.fi

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.fi/media

COMMENT