FLIR laajentaa Raymarine Dragonfly® -tuoteperhettä uudella Dragonfly 7 PRO -kaikuluotaimella

FLIR laajentaa Raymarine Dragonfly® -tuoteperhettä uudella Dragonfly 7 PRO -kaikuluotaimella

Thursday, March 3, 2016


Dragonflyn ensiluokkainen laajakaistainen CHIRP DownVision™ ja langaton mobiililaiteintegraatio on nyt saatavilla erittäin kirkkaalla 7 tuuman näytöllä

Tammikuu 2016

Uusi Dragonfly 7 PRO on Raymarinen toistaiseksi monipuolisin kaikuluotain-/GPS-yhdistelmä makean veden ja rannikkoalueiden suolaisen veden kalastukseen. Dragonfly 7 PRO on varustettu samoilla edistyksellisillä ominaisuuksilla kuin palkittu Dragonfly 5 PRO sekä erittäin suurella 7 tuuman näytöllä parhaan mahdollisen näkyvyyden varmistamiseksi. Erittäin kirkas näyttö on lisäksi optisesti suojattu toimimaan kaikissa sääolosuhteissa ja on täysin huurresuojattu.

Toisin kuin perinteiset kuvantamiskaikuluotaimet, jotka lähettävät kaikki pulssit yhdellä taajuudella, Dragonfly 7 PRO:n DownVision™-kaikuluotain lähettää samanaikaisesti usealla kaikuluotaintaajuudella laajakaistaisen CHIRP-teknologian ansiosta. Tämän ansiosta Dragonfly 7 PRO tuottaa tarkempia, valokuvankaltaisia kaikuluotainkuvia.

Dragonfly 7 PRO peittoaa tavalliset kuvantamiskaikuluotaimet ylivoimaisella syvän veden suorituskyvyllä (180 metrin syvyyteen asti) ja luotettavalla, nopealla pohjaseurannalla. Siinä on myös tavanomainen korkean taajuuden CHIRP-kaikuluotainkanava, jolla voi kohdentaa kaloja ja seurata pohjan muotoja 277 metrin syvyyteen asti.

Dragonfly 7 PRO:n nopeasti käytettävissä olevat 10 Hz:n GPS-anturi ja kartat auttavat käyttäjiä pysymään kurssissa, kun taas Raymarinen Wi-Fish™-mobiilisovelluksen avulla he voivat suoratoistaa CHIRP DownVision -kuvaa älypuhelimessa tai tabletissa. Dragonfly 7 PRO:n sisäänrakennettu Wi-Fi synkronoituu myös Navionics Boating -sovelluksen kanssa tarjoten kalastajille mahdollisuuden luoda omia HD-syvyyskarttoja reaaliajassa käyttämällä Dragonflyn CHIRP-kaikuluotainta.

Dragonfly 7 PRO tukee Navionics-, C-MAP by Jeppesen ja Raymarine LightHouse -karttoja, ja sen mukana tulevalla microSD-muistikortilla on C-MAP Essentials tai Navionics+-kartat.

Dragonfly 7 PRO on saatavilla vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä Raymarine-valtuutettujen jälleenmyyjien ja vähittäiskauppojen kautta alkaen hintaan 649,99 USD.

Lisätietoja on osoitteessa www.raymarine.fi/dragonfly


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.flir.eu

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.fi

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.fi/media

COMMENT