Raymarine -jälleenmyyjähaku

Raymarine on sitoutunut varmistamaan, että asiakkaat ja veneenrakentajat arvostavat ja edistävät huoltovälittäjämme ja jakelijaverkostomme laatua ja asiantuntemusta heidän ajoneuvonsa elektroniikan toimittamisessa ja sopivuudessa.

Store Locator is loading from Storemapper store locator app...

Sertifioidut jälleenmyyjät

Certified Raymarine Dealers | Marine Electronics by Raymarine

Agentit, joilla on sertifioitu logo, käyttävät insinöörejä ja teknikkoja, jotka Raymarine on akkreditoinut nykyisestä tuotetiedostaan, ovat ajan tasalla huolto- ja tukitiedoista ja pystyvät tarjoamaan oikeita ja asiantuntevia neuvoja Raymarine-laitteistasi.

Raymarine-sertifioidut asentajat ja teknikot ovat osallistuneet tehdaskoulutukseen ja suorittaneet tiukan opintojen.

Approved Parts

Käytä hyväksyttyjä osia

Raymarine-sertifioidut jälleenmyyjät noudattavat tehdasohjeita, käyttävät hyväksyttyjä materiaaleja, käyttävät oikean kokoisia kaapeleita ja asentavat oikeat sulakkeet.

Approved Parts

Antakaa heidän työlleen takuu

Raymarine-sertifioidut jälleenmyyjät tilaavat ja kalibroivat Raymarine-laitteesi oikein ja tarjoavat takuun heidän valmistukselleen, jotta voit ostaa elektroniikan luottavaisesti.

Approved Parts

Koulutettu suoraan Raymarine

Kaikilla sertifioiduilla Raymarine-jälleenmyyjillä on oltava vähintään yksi henkilöstö, joka on käynyt Raymarinen hyväksymässä koulutuskurssissa viimeisen kahden vuoden aikana. Tämä varmistaa, että he ovat ajan tasalla Raymarine-tekniikasta ja -laitteista.

Oletko jo Raymarine-jälleenmyyjä?

Nykyiset Raymarine-jälleenmyyjät voivat pyytää tietojen päivittämistä täältä.

Pyydä tietopäivitystä