WEBINAARI-SARJA

Ohjeita ja neuvoja vene-elektroniikan, navigoinnin, veneilyn ja kalastuksen ammattilaisilta


Tervetuloa Raymarine Webinaari-sarjan pariin. Webinaarimme kouluttavat, informoivat ja antavat sinulle arvokkaita oivalluksia vene-elektroniikan, navigoinnin, veneilyn sekä kalastuksen parista. Webinaareja isännöivät Raymarine-asiantuntijat ja -yhteistyökumppanit ja tavoitteena on, että koette ne informatiivisina ja viihdyttävinä.

Onko sinulla ehdotus webinaarin aiheesta? Jos näin niin kerro ihmeessä. Tämä tapahtuu helpoiten Facebookin kautta.

LATEST WEBINAR: Autopilotti - vesillä aina kanssasi

Autopilotti on aina valmis ottamaan ohjauksen hallintaan kun näin päätät! Pitkä legi edessä, nyt on hyvä hetki pistää pilotti ajamaan. Kalapaikalla, nyt vieheet veteen – annan autopilotin hoitaa suunnassa pysymisen. Kala kiinni, pilotti ohjaa!

Nykyaikainen Raymarine Evolution autopilotti on monipuolinen, mutta helppokäyttöinen. Alus, johon autopilotti tulee, vaikuttaa ratkaisevasti pilotin valintaan. Webinaarin jälkeen tiedät mikä Evolution-sarjan autopilotti sinun veneeseesi on se oikea, mitä tulee huomioida asennuksessa ja pilotin käyttöönotossa. Webinaarissa ammattilaisemme avaa myös autopilotin käyttöä vesillä ja kytkentää karttaplotteriin.

27.5.2020 klo 18:00

Laita seuraavat päivämäärät ja kellonajat kalenteriisi ja tule kuuntelemaan parhaimmat neuvot ja vinkit:

3.6.2020 klo 18:00 Purjehtijan tietolähteet Rekisteröidy webinaariin
10.6.2020 klo 18:00 Element – kalastukseen ja veneilyyn Rekisteröidy webinaariin

Aiemmat webinaarit

Raymarine Finland Axiom webinaari

Otsikko: Axiom

Päivämäärä: 13.5.2020 klo 18:00

Ota tutka käyttöön veneessäsi

Otsikko: Tässä webinaarissa käymme läpi Raymarine Quantum -tutkan asentamisen ja käyttöönoton. Saat myös käytännön vinkkejä tutkan käyttöön vesillä.

Päivämäärä: 20.5.2020 klo 18:00