Enemmän aikaa kalojen narraamiseen ja
vähemmän vaivaa kalojen etsimiseen - Raymarinen avulla


Kalastusteknologia joka soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattilaisille.

 

Raymarine-tuotteet kalastukseen:

 
Raymarine Multifunction Navigation

Monitoimintoiset navigointiratkaisut

Valjasta Raymarinen navigointiteknologian hyödyt käyttämällä monitoiminäyttöjä. Käytä itsenäisenä kaikki toiminnot (kartta, tutka ja kaikuluotain) yhdistävänä ratkaisuna tai laajenna navigointilaiteverkoksi, joka voi sisältää useampia näyttöjä, CHIRP DownVision™- ja CHIRP SideVision™-kaikuluotaimia, lämpökameroita ja paljon muita..

LUE LISÄÄ


 
Raymarine Dragonfly

Dragonfly-tuoteperhe

Dragonfly®-tuotteet - ylivertaista elektroniikkaa Raymarinen toteuttamana. Kehittyneitä teknologisia ratkaisuja kuten laajaspektrinen CHIRP DownVision™ sekä kaikissa sääolosuhteissa toimiva liimatulla näytöllä varustetut Dragonfly-kaikuluotaimet tarjoavat enemmän aikaa itse kalastukseen lyhentämällä kalojen löytymiseen kuluvaa aikaa.


LUE LISÄÄ

Raymarine Fishfinders / Sonar Modules

Kalakaiut & kaikumoduulit

Katsele aluksesi alla olevaa vedenalaista maailmaa ennennäkemättömällä tavalla Raymarinen kalakaikujen ja kaikumoduulien avulla. Raymarine on digitaalisen kaikuluotainteknologian edelläkävijä. Palkittu CHIRP DownVision™-teknologialla aikaansaatavat merenpohjan rakenteita ja kalakohteita yhdellä ja samalla näytöllä näyttävä teknologia, joka yltää 180 metrin (600 jalan) syvyyteen DownVision-kuvan osalta ja kartiomaisen kuva-alan osalta 277 metrin (900 jalan) syvyyteen.

LUE LISÄÄ

Raymarine Radar Navigation

Kupu- ja avotutka-antennit

Päivin ja öin, Raymarinen tutkajärjestelmät pitävät veneilijän ajan tasalla ympäröivän liikenteen, vaarojen, sateen, merilintujen ja monien muiden yksityiskohtien osalta. Kompakteista ja kevyistä digitaalisista kupuantenneista erittäin suorituskykyisiin Super HD -väriavotutka-antenneihin Raymarinen valikoimasta löytyy täydellinen tutkaratkaisu jokaiseen alukseen.


LUE LISÄÄ