Merielektroniikkaa pelastusmiehistölle | Raymarine - A Brand by FLIR

Ratkaisuja meripelastusmiehistöille ja lainvalvojille


FLIRin ja Raymarinen merielektroniikkajärjestelmät eivät ole pelkkiä yökameroita tai navigointilaitteita. Ratkaisumme ovat vahvistimia, joilla näet ja teet enemmän jokaisella partiokierroksella. Nämä kestävät, tehokkaat ja helppokäyttöiset elektroniikkaratkaisut takaavat turvallisuuden, suojauksen, tietoisuuden ja yhteydet, joilla jokainen tehtävä voi onnistua.

MERIELEKTRONIIKKAA PELASTUSMIEHISTÖLLE

LIGHTHOUSE-KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ PELASTUSMIEHISTÖLLE

Raymarinen LightHouse-käyttöjärjestelmä on tehokas mutta yksinkertainen käyttöliittymä, joka toimii kaikissa monitoiminäytöissä. Yhtä yksinkertainen kuin älypuhelin, LightHouse-käyttöliittymässä on intuitiivinen sovelluspohjainen käyttöliittymä, aivan kuin suosituissa mobiililaitteissa. Kosketa yksinkertaisesti sovellusta monitoiminäytön aloitusnäytössä ja pääse heti käsiksi tietoihisi.

LightHouse-käyttöjärjestelmä tukee itsenäisesti mukautettavia käyttäjäprofiileja, joten yksittäiset käyttäjät voivat tallentaa haluamansa asettelut ja asetukset palautettavaksi välittömästi heidän ollessa vuorossa. Järjestelmänvalvojat voivat myös lukita kaikki käyttäjät vakioprofiiliin yhdenmukaisuuden takaamiseksi.

LISÄTIETOJA LIGHTHOUSESTA