Merielektroniikkaa purjehdukseen | Raymarine - A Brand by FLIR

Suunniteltu tarjoamaan parasta visuaalista navigointia


Yli 40 vuoden purjehdusinnovaatioiden ja toteen näytetyn suorituskyvyn ansiosta Raymarinen tuotteista tulee ehdottomasti luotettava osa miehistöäsi. Aina tehokkaasta Axiom-monitoiminäytöstä palkittuihin Evolution-autopilotteihin, kompakteihin mutta tehokkaisiin Raymarine i40 -mittarinäyttöihin ja suurella näytöllä varustettuihin huippuluokan i70s -mittarinäyttöihin, Raymarinella on ratkaisu kaikkiin veneilyvaatimuksiin.

MERIELEKTRONIIKKAA PURJEHTIMISEEN

KARTAT JA MOBIILISOVELLUKSET

Raymarinen navigointinäytöt antavat sinulle mahdollisuuden tutkia, suunnitella ja navigoida avovesillä luottavaisin mielin. Teräväpiirtonäytöt ja neliydinsuorituskyky tuovat johtavien karttavalmistajien elektroniset kartat eloon. Nauti monipuolisilla ominaisuuksilla varustetuista vektorikartoista, korkealaatuisista rasterikartoista sekä lisäominaisuuksista, kuten 3D-kartat, satelliittipeittokuvat ja automaattiset reititysvaihtoehdot.


Navionics-kartat

Navionics-kartat ovat maailmanlaajuisesti tärkeä veneilijöiden karttalähde, joka sisältää tarkkoja ja perusteellisia valtamerien, järvien ja merialueiden karttoja. Luo omat karttasi SonarChart liven avulla, synkronoi reittipisteesi ja reittisi Navionics Boating -sovelluksella tai tavoita kohteesi Dock-to-dock -automaattireitityksellä.

C-Map-kartat

C-MAP on johtava ammattikäyttöön ja vapaa-ajan käyttöön tarkoitettujen digitaalisten merikarttojen valmistaja. Se tunnetaan kaikkialla maailmassa tarkoista ja helposti ymmärrettävistä karttatuotteistaan, kuten C-MAP Essentials ja 4D-MAX+ premium -merikartat. Nauti kehittyneistä ominaisuuksista, kuten 3D-näkymä, satelliittipeittokuva ja rasterikarttojen tuki.

Raymarinen LightHouse-kartat

Raymarine LightHouse -kartat ovat digitaalisten rasteri- ja vektorikarttatuotteiden kirjasto. Kartat ovat Raymarinen ja johtavien karttavalmistajien, kuten IMRAY:n, Delius Klasingin ja Solteknik HB:n valmistamia.

SeaPilot-kartat

Seapilot-mobiilisovellus on nyt osa Raymarine-tuoteperhettä. Se yhdistää ammattitasoiset navigointiominaisuudet yksinkertaiseen ja selkeään käyttäjäkokemukseen. Seapilot on kaikilla ominaisuuksilla varustettu navigointisovellus, joka tarjoaa reittipisteiden ja reitin suunnittelua ja navigointia, AIS-päällekkäiskuvia, GRIB-sään ja kehittyneen automaattireitityksen.

TUTUSTU MERIKARTTOIHIN