Merielektroniikkaa risteilemiseen | Raymarine - A Brand by FLIR

Mielenrauhaa avoimilla valtamerillä risteilemiseen


Raymarinen navigointinäytöt antavat sinulle mahdollisuuden tutkia, suunnitella ja navigoida avovesillä luottavaisin mielin.

Meillä on yli 80 vuoden kokemus meriteknologiasta, ja teemme jatkuvasti innovaatioita tuottaaksemme erittäin toimintakykyisiä antureita ja älykkäitä navigointijärjestelmiä, jotta voit viettää stressitöntä ja hauskaa aikaa vesillä. Tuotteemme edustavat teknologian huippua, ja ne tunnetaan tarkkuudestaan, innovatiivisista ominaisuuksistaan ja luotettavasta toimintakyvystään.

MERIELEKTRONIIKKAA RISTEILEMISEEN

LIGHTHOUSE-KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ RISTEILEMISEEN

Raymarine kalastukseen - LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä | Raymarine - A Brand by FLIR

Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmä

LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä pyörittää Axiom-, Axiom Pro- ja Axiom XL -monitoiminäyttöjä. Myös aiemman sukupolven eS-sarja ja gS-sarja voidaan päivittää ilmaiseksi LightHouse 3 -versioon (tietyt kehittyneet LightHouse 3:n ominaisuudet, kuten ClearCruise AR, Axiom UAV ja LightHouse-sovellukset ovat käytettävissä vain Axiom-monitoiminäytöissä).

Voit hallita risteilyäsi LightHousen avulla virtaviivaisen kosketusnäytön tai HybridTouchin käyttäjäkokemuksen kautta, jolloin navigointi on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Laajenna verkkoasi entisestään tehokkaiden antureiden, kuten Quantum-tutkan, CHIRP-kaikuluotainmoduulien ja FLIR-lämpökameroiden avulla. Tuo tietosi esiin kauniilla tavalla LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän intuitiivisella käyttöliittymällä ja tee aloitusnäytöistä ja konfigurointiasetuksista yksilöllisiä.

Saatavilla malleihin: Axiom | Axiom PRO | Axiom XL | eSSeries* | gSSeries*

*Ilmaisen päivityksen kautta, rajoitetut ominaisuudet.

Lue lisää LightHouse 3 -käyttöjärjestelmästä

Raymarine risteilemiseen - LightHouse 3 -aloitusnäyttö | Raymarine - A Brand by FLIR

LightHouse 3 - Aloitusnäyttö

Raymarine risteilemiseen - LightHouse 3 -veneilyprofiilit | Raymarine - A Brand by FLIR

LightHouse 3 - Veneilyprofilit

Raymarine risteilemiseen - Digital Switching | Raymarine - A Brand by FLIR

LightHouse 3 - Digital Switching

Raymarine risteilemiseen - Merikartat | Raymarine - A Brand by FLIR

LightHouse 3 - Karttatuki

KARTAT JA MOBIILISOVELLUKSET


Merikartat

Raymarinen navigointinäytöt antavat sinulle mahdollisuuden tutkia, suunnitella ja navigoida avovesillä luottavaisin mielin.

Teräväpiirtonäytöt ja neliydinsuorituskyky tuovat johtavien karttavalmistajien elektroniset kartat eloon.
Nauti monipuolisilla ominaisuuksilla varustetuista vektorikartoista, korkealaatuisista rasterikartoista sekä lisäominaisuuksista, kuten 3D-kartat, satelliittipeittokuvat ja automaattiset reititysvaihtoehdot.

Lue lisää merikartoista

Älykkäät karttatoiminnot

Kaikki Raymarinen monitoiminäytöt tukevat Raymarine LightHouse NC2 -karttoja ja ominaisuuksia Fishing Hot Spots®, Navionics ja C-MAP-kartat.

Raymarine risteilemiseen - LightHouse NC2 -kartat Raymarine risteilemiseen - Navionics-kartat Raymarine risteilemiseen - C-MAP-kartat

Mobiilisovellukset

Raymarinen mobiilisovellukset yhdistävät ammattitasoiset navigointiominaisuudet yksinkertaiseen ja selkeään käyttäjäkokemukseen.

Katsele ja kauko-ohjaa venettäsi monitoiminäytön hallintasovellustemme kautta.
Lataa ja asenna kolmannen osapuolen navigointi-, viihde- ja hyötysovelluksia LightHouse-sovellusten avulla.
Tai etsi paikallisia hyviä kalastuspaikkoja Fishidy by Raymarinen avulla ja navigoi turvallisesti SeaPilotilla

Lue lisää mobiilisovelluksista

DIGITAL SWITCHING

Aluksen järjestelmän hallinta ja automatisointi


Digital Switching korvaa aluksen tavalliset mekaaniset virtakytkimet ja sulakkeet moderneilla digitaalisilla sähkönjakelumoduuleilla. Näitä moduuleja ohjataan miltä tahansa LightHouse 3 -monitoiminäytöltä, mobiililaitteilta tai ohjelmoitavilta kytkinpaneeleilta, jotka voivat sijaita veneen missä tahansa kohdassa.

Raymarine LightHouse 3 -monitoiminäytöt toimivat saumattomasti johtavien toimittajien digital switching -järjestelmien kanssa, kuten EmpirBus, CZone ja Boning Automation. Kun olet hankkimassa seuraavaa alustasi, muista kysyä, mitä digital switching -vaihtoehtoja on saatavilla.

Lue lisää Digital Switchingistä

Raymarine risteilemiseen - Digital Switching | Raymarine - A Brand by FLIR