Ray91 Modulaarinen kaksoisasema-VHF-radiojärjestelmä, jossa AIS

UUSI - Ray91 Modulaarinen kaksoisasema-VHF-radiojärjestelmä, jossa AIS | Raymarine - A Brand by FLIR

Ray91:n modulaarinen VHF-radio tuo kaksoisasemaviestintään ja liikenteen hallintaan täysin uudenlaista tehoa, suorituskykyä ja joustavuutta. Ray91 on mustaksi laatikoksi muotoiltu laite, jonka lähetin-vastaanotin on piilossa ja jonka ergonomisella RayMic-luurilla ja etäkaiuttimella voi ohjata täysin radiota, jonka ääni on kristallinkirkas.

Nyt saatavilla valinnaisen langattoman luurin kanssa. Lue lisää

RAY91:N OMINAISUUDET

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Musta laatikko, VHF-radiossa mahdollisuus kaksoisasemaan
  • Sisäänrakennettu B-luokan Automatic Identification System (AIS) -vastaanotin
  • UUSI - Langaton luuri ja aktiivinen kaiutin saatavilla
  • Sisältää langallisen luurin ja passiivisen kaiuttimen
  • Laajennettavissa kahteen RayMic-luuriin
  • Sisäänrakennettu haileri ja sumun signaaligeneraattori
  • Valinnainen ulkoinen GPS-vastaanotin ja luokan D Digital Selective Calling -järjestelmä
  • Yksinkertainen NMEA200- ja NMEA0183-verkko

Ray91 on varustettu myös integroidulla Automatic Identification System (AIS) -vastaanottimella. Käytä Ray91-laitetta vastaanottaaksesi navigointi- ja turvallisuuslähetyksiä lähistöllä olevista AIS-varustelluista aluksista ja jaa ne NMEA2000- tai NMEA0183-verkon kautta yhteensopivilla MFD:illa. AIS-varustellut alukset on helppo tunnistaa aluksen nimestä, kurssista, nopeudesta, CPA:sta ja muista matkatiedoista.

RAY91:N OMINAISUUDET

Viestinnän voimanpesä

Ray91 on varusteltu tehokkaalla 25 watin lähettimellä ja kaupallisella elektroniikalla, joiden ansiosta laitteella on pitkä käyttöikä ja ylivoimainen suorituskyky. Kanavan skannaus, kaksoisvahti, kolmoisvahti ja säähälytys ovat vakiona. Luokan D Digital Selective Calling -radio ja integroitu GPS tekevät kehittyneiden turvallisuus- ja puhelutoimintojen käyttöönotosta helppoa. Syötät vain aluksesi MMSI-numeron käyttöönoton aikana ja laite on käyttövalmis. GPS:n käyttöä varteen tarvitaan valinnainen passiivinen GA150-GPS-antenni.

Sijainnin seuranta

Käytä Ray91:n kohteiden seuranta -ominaisuutta seurataksesi jopa viittä lähistöllä olevaa DSC-varusteltua alusta. Niiden sijainti jaetaan automaattisesti Raymarine MFD:n kanssa. Voit pitää silmässä muita purjehdusseurueesi veneitä, tarkkailla kiinnostavia aluksia tai hallita paikallista laivastoasi. Euroopassa Ray91 tukee ATIS-järjestelmää navigoitavilla sisävesiväylillä.

Haileri

Ray91:n sisäänrakennettu haileri saa sinut kuulumaan kannella ja satama-alueella. Liitä valinnainen haileritorvi ja ilmoita muille läsnäolostasi 30 watin audiolähdöllä ja kaksisuuntaisella talkback-toiminnolla. Kun maisema muuttuu sumuiseksi, haileri voidaan säätää antamaan automaattisesti tarvittava sumusignaali lähestyville ja ankkurissa oleville moottori- ja purjeveneille.

Vesitiivis ja vankka

Ray91:n lähetinvastaanotinyksikkö on alumiinivalettu iskun- ja tärinänkestoa sekä maksimaalista lämmön johtamista varten. RayMic-luureissa on erittäin kirkas taustavalo, mikä tekee katsomisesta helppoa kaikissa olosuhteissa. Sen ylikokoisiin näppäimiin saa varman otteen ja useimmin käytettyjä toimintoja on helppo käyttää.

Ray91-järjestelmä sisältää yhden langallisen luurin ja passiivisen kaiutinsarjan. Laajenna järjestelmääsi ylimääräisellä langallisella asemalla, jotta voit jatkaa viestintää tähystystornista, avo-ohjaamosta, ruorista, salongista tai jopa hyteistä!

Olipa aluksesi kuinka pieni tai suuri tahansa, Ray91 from Raymarine tarjoaa kaiken tehon ja suorituskyvyn, jota tarvitset vesillä tapahtuvaan välttämättömään viestintään sekä turvallisuutta ja tilannetta koskevien asioiden tietämiseksi.