Uusi Ray52-VHF-radio tuo vesille käyttömukavuutta ja mielenrauhaa

Uusi Ray52-VHF-radio tuo vesille käyttömukavuutta ja mielenrauhaa

Friday, April 29, 2016


Raymarinen uusimmassa kompaktissa VHF-radiossa on sisäänrakennettu GPS, mikä tekee asennuksesta ja tärkeimpien DSC-ominaisuuksien käytöstä helppoa

Huhtikuu 2016  

UUSI Ray52-VHF-radio sisäänrakennetulla GPS:llä | Raymarine by FLIR

Raymarinen kiinteästi asennettavien radioiden tuotesarjan uusin tulokas on kompakti Ray52-VHF-radio, jossa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin. Ray52:n erittäin kompakti koko saa sen mahtumaan miltei minne tahansa ahtaissakin tiloissa. Suurten säätimien ja ison taustavalaistun LCD-näytön ansiosta sitä on helppo käyttää niin päivällä kuin yöllä.

Miksi VHF, jossa on sisäänrakennettu GPS? Kyse on turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta.

Kuten kaikissa nykyään myytävissä kiinteästi asennettavissa VHF-meriradioissa, Ray52:ssa on D-luokan DSC-toiminto. DSC:n avulla voidaan kutsua hiljaa toista DSC-laitteella varustettua alusta tai lähettää helposti aluksen sijainti toiselle alukselle. Hätätilanteessa DSC-radiot lähettävät alueen muille aluksille ja viranomaisille välittömästi hätäkutsun, jossa on aluksesi nimi ja sijainti. Tämä tärkeä turvatoiminto on käytettävissä vain, jos radioon on liitetty GPS tai siinä itsessään on GPS-vastaanotin.

Ray52:n sisäänrakennettu 72-kanavainen GPS-vastaanotin tekee radiosta suoraan DSC-valmiin. Sitä ei tarvitse liittää aluksen muuhun elektroniikkaan. Ainoa DSC-toiminnon aktivoimiseen vaadittava toimenpide on aluksesi MMSI-numeron syöttäminen radioon. Kun se on tehty, pääset hyötymään DSC-järjestelmän käyttömukavuudesta ja turvallisuudesta.

Uusi Ray52 saapuu Raymarine-jälleenmyyjille maailmanlaajuisesti tästä kuusta alkaen.

COMMENT