FLIR esittelee Raymarine Axiom+ monitoiminavigointinäytöt ja uuden elektronisen karttaluettelon

Maanantai, 22. kesäkuuta 2020


Axiom+ tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja parannetun suorituskyvyn; Raymarine LightHouse -kartat lisäävät selkeyttä ja kontrollia navigoinnissa


ARLINGTON, Va. – Kesäkuu 22, 2020 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) julkisti tänään Raymarine Axiom+ -sarjan, tehokkaan monitoiminäyttöjen (MFD) sarjan kalastajille, moottori- ja purjeveneilijöille sekä päivitetyn Raymarine LightHouse™ -karttojen kartografian, joka lisää selkeyttä ja kontrollia meriliikenteessä.

Raymarinen palkitun monitoimilaitteiden Axiom®-sarjan seuraaja Axiom+ on suunniteltu nopeutta ja reagoivuutta silmällä pitäen sekä tulevaisuuden laajennukselle. 7-, 9- ja 12-tuumaiset Axiom+ -näytöt tulevat suorituskyvyltään viritetyllä tehokkaalla neliydinprosessorilla, joka mahdollistaa nopean ja laajamittaisen karttojen käsittelyn, monikanavaisen luotausnäkymään ja laajennetun todellisuuden navigoinnin.

Suunniteltu erinomaiseen katseluun erilaisissa valaistusolosuhteissa, Axiom+ -malleissa on kirkas IPS LCD, joka on 25% kirkkaampi kuin aikaisemmat Axiom-mallit, mikä parantaa selkeyttä ja laajempaa katselukulmaa. Axiom+ tarjoaa myös paremman kosketusnäytön suorituskyvyn Raymarinen HydroTough™ -lujitetun, nanopinnoitetun näytön ansiosta, joka tarjoaa paremman iskunkestävyyden, hylkii vettä ja öljyjä ja mahdollistaa tarkan kosketusohjauksen kaikissa olosuhteissa.

Axiom+ perustuu siihen, mitä veneilijät rakastavat Axiom-monitoimilaitteissa. Neljä sisäänrakennettua kaikukanavaa - mukaan lukien RealVision™ 3D - tuottaa kattavat näkymät vedenalaiseen maailmaan. Seuraavan sukupolven ultraherkkä GPS/GNSS-vastaanotin on 4x herkempi tarjoten entistä tarkempaa navigointia, jopa haastavissakin asennuksissa.

Yhdessä tehokkaamman Axiom+ -sarjan kanssa Raymarine esittelee uuden LightHouse-karttojen elektronisen luettelon. LightHouse-kartat on tehty virallisista hydrograafisista aineistoista - samoista, joita merenkulun ammattilaiset käyttävät. LightHouse-kartat tarjoavat Raymarine-käyttäjille uuden tason selkeyttä ja kustomointia, yksityiskohtaisuutta ja mahdollisuutta tutkia rannalla sijaitsevia kohteita, kalastuspaikkoja ja kiinnostavia paikkoja (POI).

LightHouse-kartat on suunniteltu sekä huviveneilyyn että ammattikäyttöön. Aluksen kapteenin on mahdollista vaihtaa kartan esitystapaa ammattilaisten käyttämästä karttanäkymästä huviveneilijöiden käyttämään näkymään. Kapteenit voivat myös valita neljästä eri kartan väripaletista, jotka on optimoitu kirkkaalle auringolle, hämärälle ja yölle. Raymarine-käyttäjät voivat myös hyödyntää LightHouse Premium -tilauksia ja käyttää jatkuvia karttapäivityksiä, laajennettua kiinnostavien paikkojen kirjastoa ja parannettuja satelliittikuvia Mapboxista.

"Axiom+ sisältää kaiken, mistä veneilijät ovat pitäneet Axiomissa ja vieläpä parantaa käyttökokemusta tehostetulla suorituskyvyllä, yksinkertaisemmalla navigoinnilla ja erinomaisella näytön näkyvyydellä ” sanoo Gregoire Outters, Raymarine-tuotemerkin toimitusjohtaja. "Yhdistä nämä edut uuteen LightHouse-karttaluetteloomme ja veneilijöillä on mielenkiintoinen, tehokas ja pitkälle kehitetty uusi vaihtoehto vesillä navigointiin."

Jokainen Axiom+ sisältää kolmen vuoden takuun. Mallit alkaen 745,00 eurosta (+ alv 24%) ovat saatavana Raymarine-jälleenmyyjien kautta heti. Uudet LightHouse-kartat julkaistaan kolmannella vuosineljänneksellä, ja ne ovat saatavana ostettaessa mikä tahansa uusi Axiom+ monitoiminäyttö. Kaikki kartat ovat saatavana myös erikseen ostettavina osoitteessa raymarine.com/marine-charts/. Karttojen hinnat alkaen 95,00 euroa (+ alv 24%).

Lisätietoja Raymarine Axiom+ www.raymarine.fi/monitoiminaytot/axiom-plus/.

Lisätietoja Raymarine LightHouse-kartoista www.raymarine.co.uk/marine-charts/lighthouse-charts.html.

Lataa korkearesoluutioiset kuvat osoitteesta:

https://flir.box.com/v/Media-Raymarine-Axiom-Plus

https://flir.box.com/v/RaymarineLightHouseChartsMedia

About FLIR Systems, Inc.

Founded in 1978, FLIR Systems is a world-leading industrial technology company focused on intelligent sensing solutions for defense, industrial, and commercial applications. FLIR Systems’ vision is to be “The World’s Sixth Sense,” creating technologies to help professionals make more informed decisions that save lives and livelihoods. For more information, please visit www.flir.com and follow @flir.