Raymarinen ilmoitettiin ryhtyneen BENETEAU Oceanis Sailing Yachtsin merielektroniikkakumppaniksi vuodesta 2023 eteenpäin

Näiden kahden alan johtajan yhteistyö tuo palkittua suorituskykyä, luotettavuutta ja tukea merenkulkijoille 9–18 metrin alusten markkinoilla


CANNES, Ranska – 7 syyskuuta 2022 - Raymarine ja Groupe Beneteau ilmoittivat tänään yhteistyöstä Raymarinen palkittujen Axiom-karttaplottereiden ja navigointilaitteiden toimituksessa BENETEAU Oceanis -purjeveneiden valikoimaan. Tämän uuden yhteistyönpuitteissa Raymarinen laitteita asennetaan vakiovarusteena koko Oceanis-valikoimaan, jotka on valittu erityisesti niiden luotettavaksi todistetun suorituskyvyn ansiosta.

Raymarinella on pitkäaikainen suhde Groupe Beneteauhun, ja se on jo ennestään Jeanneau-, Lagoon- ja Excess-purjevenevalmistajien ensisijainen toimittaja. Raymarinen aiempi suorituskyky luotettavan ja korkean tuki- ja palvelutason tarjoamisessa oli myös keskeinen tekijä valittaessa toimittajaa Oceanis-valikoimalle.

Oceanis-valikoima tarjoaa mukavia, turvallisia ja tehokkaita purjeveneitä, joissa on entistä vakaammat rungot, huolellinen muotoilu ja entistä helpompi ohjattavuus. Valittavana on kahdeksan 9–18 metrin tyylikästä mallia, joten purjehtijoilla on rajattomat mahdollisuudet purjehdukseen rannikoilla ja pitkille risteilyille ennen palaamista laituriin tai ankkuriin. Raymarinen tuotteiden kiitetty helppokäyttöisyys, kestävä rakenne ja jatkuva innovointi täydentävät erinomaisesti tunnettua ja tunnustusta saanutta Oceanis Yachts -tuotemerkkiä. Oceanis-alusten omistajat voivat nyt tutkia, suunnitella ja navigoida entistä helpommin aina seuraavan etapin suunnittelusta uusimpien tarkkojen tietonäyttöjen käyttöön.

"Toimittuamme merielektroniikan johtavina innovoijina yli 80 vuoden ajan tuotteemme tarjoavat varmuutta merenkulkijoille ympäri maailmaa, koska he tietävät, että heidän laitteensa on suunniteltu kestämään ja että heillä on tukenaan maailmanlaajuinen verkosto", sanoo Gregoire Outters, Raymarinen VP ja toimitusjohtaja. "Meillä on erinomainen suhde Groupe Beneteauhun, ja toimitamme jo tuotteita monelle heidän tuotemerkilleen sekä moottori- että purjealusten markkinoilla. Olemme iloisia voidessamme vahvistaa omistautumistamme purjehdusyhteisölle tämän uusimman kumppanuuden avulla."

"Minulla on suuri ilo ilmoittaa tästä kumppanuudesta ja arvostan erityisesti erinomaista suhdetta, joka meillä on ollut jo vuosia Raymarinen kanssa. Voimme aina luottaa merkin tuotteisiin ja tukeen kaikkialla maailmassa”, vahvistaa Yann Masselot, Beneteau Brand Director.

Hyväksyttynä toimittajana Raymarinen tuotteet asennetaan vakiovarusteena kaikkiin Oceanis-veneisiin vuodesta 2023 alkaen. UUSI Oceananis Yacht 60 lanseerataan Cannes Yachting Festival -messuilla, joka järjestetään 6.–11.9.2022