Raymarine voittaa DAME-palkinnon YachtSense Link 4G -merireitittimellään

Monikäyttöinen merimobiilireititin, jonka ansiosta veneilijät pysyvät yhteydessä


Fareham, Iso-Britannia - Raymarinella on ilo ilmoittaa, että sen YachtSense Link -merireititin on voittanut vuoden 2022 DAME-palkinnon kategoriassa "Merielektroniikka ja mereen liittyvät ohjelmistot". Tämä innovatiivinen laite on monikäyttöinen merimobiilireititin, joka on varustettu Raynet Ethernet -porteilla, mobiililaajakaistayhteydellä ja kiinteällä Wi-Fi-yhteydellä. Palkinnon saaja julkistettiin METSTRADE-messujen aikana, ja palkinnosta päätti asiantuntijatiimi, jonka tarkoitus oli antaa tunnustusta poikkeuksellisille tuotteille yleisen suunnittelun, valmistuslaadun, toiminnallisuuden ja materiaalien käytön perusteella.

Raymarinen toimitusjohtaja Gregoire Outters sanoi: "Olemme innoissamme vuoden 2022 DAME-palkinnosta. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan huipputehokkaita ja veneilyn huolettomuutta lisääviä järjestelmiä, joissa sisäänrakennettu liitettävyys on avainasemassa. On hienoa, että YachtSense Link saa tunnustusta: se kuuluu uuteen YachtSense Ecosystemiin, joka mahdollistaa täyden integroinnin aluksessa ja sen ulkopuolella älykkään vesillä kulkevan kodin luomiseksi."

YachtSense-linkin avulla miehistö ja perhe voivat yhdistää Axiom®-näytöt, puhelimet, tabletit ja tietokoneet yhtenäiseen aluksen verkkoon. Se vaihtaa automaattisesti sataman Wi-Fi-yhteyden ja mobiiliverkkojen välillä varmistaen, että olet aina yhteydessä. Käyttäjät voivat myös yhdistää YachtSense Linkin Raymarine-mobiilisovellukseen luodakseen etäyhteyden Raymarine-verkkoon, mikä parantaa turvallisuutta GeoFencen tarjoamalla aluksen etävalvonnalla. YachtSense Link sisältää myös matalajännitteisiä, digitaalisia kytkentä/valvontakanavia, joilla hallitaan ja valvotaan aluksen sähkölaitteita, kuten pumppuja, akkuja, valaistusta jne. YachtSense Link sekä lukuisat Raymarine-valikoiman tuotteet löytyvät osastolta numero 01.111 METSTRADE-messuilla.