Raymarinen DockSense Alert -tekniikka saatavilla valikoituihin vuoden 2021 Boston Whaler -venemalleihin

Perjantai, 7. helmikuuta 2020


Raymarinen DockSense Alert -tekniikka saatavilla valikoituihin vuoden 2021 Boston Whaler -venemalleihin | Raymarine - A Brand by FLIR

Ainutlaatuinen rantautumista avustava ratkaisu esitellään vuoden 2020 Miami International Boat Show -tapahtumassa


Rantautuminen voi olla stressaava kokemus. Tuuli, virtaukset ja vieraat olosuhteet voivat koetella jopa kokeneempien kapteenien taitoja. Vahingoista johtuvat naarmut, iskut ja läheltä piti -tilanteet voivat olla sekä noloja että koitua kalliiksi.

Raymarinen DockSense Alert -tekniikka | Raymarine - A Brand by FLIR

Samalla tavalla kuin nykypäivän moderneissa autoissa olevat kuljettajaa avustavat järjestelmät, Raymarinen DockSense™ Alert -järjestelmä tunnistaa, näyttää ja varoittaa kapteenia veneen lähellä olevista esteistä käyttämällä FLIR-konenäkökamerateknologiaa ja videoanalytiikkaa. DockSense Alert -järjestelmä sisältää kolme DockSense-stereonäkökameraa ja keskussuorittimen, jotka on yhdistetty Raymarinen Axiom-näyttöön tai verkkoon. DockSense Alert mittaa tarkasti etäisyyden laituriin, paaluihin ja muihin ankkurissa oleviin aluksiin ja tarjoaa reaaliaikaisia visuaalisia indikaattoreita sekä live-kameranäkymän Raymarinen Axiom-monitoiminäytöille. Järjestelmä antaa lisäksi ääni-ilmoituksia ja visuaalisia ilmoituksia varoittaakseen kapteenia reaaliaikaisesti veneen lähellä olevista kohteista.

Raymarinen DockSense Alert -tekniikka | Raymarine - A Brand by FLIR

Boston Whaler on uppoamattomien perheille tarkoitettujen kalastusveneiden johtava valmistaja. Yritys on ilmoittanut suunnitelmastaan tarjota Raymarinen DockSense Alert -järjestelmä tehdasasennettuna vaihtoehtona valikoituihin mallivuoden 2021 veneisiin myöhemmin tänä vuonna. Yhteistyö Raymarinen kanssa on esimerkki Boston Whalerin jatkuvasta sitoutumisesta tarjota asiakkailleen tekniikkaa, joka tekee veneilystä helpompaa, vähemmän stressaavaa ja hauskempaa.

Vuoden 2020 Miami International Boat Show -tapahtuman vierailla on mahdollisuus kokeilla Raymarinen DockSense Alert -tekniikkaa Mercury-moottorilla varustetussa Boston Whaler 380 Outrage -veneessä laiturissa 8 paikalla 879.

Lue lisää osoitteesta raymarine.com/docksense.