Dragonfly7 - Raymarinen palkittu Dragonfly CHIRP Sonar GPS markkinoille

Dragonfly7 - Raymarinen palkittu Dragonfly CHIRP Sonar GPS markkinoille

Thursday, March 3, 2016


February 2014

Raymarine julkistaa uuden 7" näytöllä varustetun version palkitusta Dragonfly® Kaikuluotain/GPS-yhdistelmälaitteesta. Uusi Dragonfly7 jatkaa viime vuonna julkistetun Dragonfly-sarjan voittokulkua ja sisältää suorituskykyisen kaksikanavaisen CHIRP-kaikuluotaimen ja GPS-karttaplotterin yhdistelmän, joka on herättänyt ansaittua huomioita kalastusharrastajien parissa ympäri maailmaa. Erittäin todenmukaiset ja terävät kaikukuvat tuottavat CHIRP DownVision™ toimii erinomaisesti sekä sisä- että rannikkovesillä ja mikä parasta, on edullinen kokonaisratkaisu urheilukalastajan tarpeisiin. Nyt entistä suuremmalla 7" näytöllä varustettu versio on ominaisuuksiltaan luokkansa monipuolisin ja on lisäksi asennettavissa myös kattoasennuksena kääntö- ja kallistussäädöistä tinkimättä.

Alkuperäisen Dragonflyn tavoin uusi suuremmalla näytöllä varustettu Dragonfly7 on ällistyttävän helppokäyttöinen ja on varustettu intuitiivisella Uni-controller-monitoimisäätimellä. DownVision-, kaiku- ja GPS-valikot ovat valittavissa ja käytettävissä todella helposti ja nopeasti. Dragonfly7 hyödyntää CHIRP-teknologiaa, joka lähettää kaikupulsseja yli laajan taajuusalueen - ratkaisun ansiosta paluusignaalit ovat erittäin korkealuokkaiset sekä DownVision- että kalakohteiden tunnistamiseen erityisesti tarkoitetuissa kaikutiloissa.

Huippuluokan suorituskykyä ja helppoa käyttöä varten suunniteltu sekä automaattisilla kaikuasetuksilla varustettu Dragonfly7 on varustettu kahdella dedikoidulla CHIRP-kaikukanavalla. Ratkaisun ansiosta uistelijat voivat katsella rinnakkain sekä kalakohteita että todenmukaisen kuvan pohjarakenteista näyttävää DownVision kuvia jaetun näytön tiloissa. Voit katsella parhaita käyttäjien Raymarinelle lähettämiä Dragonfly-kuvia ympäri maailmaa Internet-sivuilla osoitteessa https://www.raymarine.com/Dragonfly-winning-images.

Dragonfly ja Dragonfly7 tärkeimmät ominaisuudet
 • Valokuvamaisen tarkat pohjakuvat CHIRP DownVision™-toiminnon avulla
 • CHIRP-toiminnolla varustettu kaksikanavainen kaikuluotain. Voit katsella samanaikaisesti sekä tarkkoja DownVision™-pohjakuvia että saaliskalat tarkasti näyttävää CHIRP-kaikukuvaa.
 • Erittäin tarkasti sovitettu kaksikeilainen CHIRP-anturi - laaja 60° x 1,4° kaikukeila DownVision™-kuvia varten ja kartiomainen 25° keila kalakohteiden kuvantamiseen
 • Tarkka lämpötila-anturi sisäänrakennettuna kaikuanturiin.
 • Valittavissa peräpeili-, läpi rungon muovisia tai läpi rungon pronssisia anturiversioita.
 • Sisäänrakennettu 50-kanavainen GPS-anturi nopealla paikannusteknologialla.
 • Saatavissa teollisuuden johtavilla Navionics-karttakorteilla (microSD-muistikortilla).
 • Uudistetut reittipistesymbolit ja reittipisteiden hallintatoiminnot - haku nimen, symbolin tai alueen mukaan.
 • Uusi GPX-tiedostomuoto tukee reittipistetietojen tallennusta, siirtoa ja arkistointia.
 • Tukee LightHouse US-vektori- ja rasterikarttoja (lataus Internet-sivuilta).
 • Tukee Navionics SonarChart- ja Community Edits -lisätietojen näyttöä (Freshest Data -päivitysohjelma).
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee valikkojen ja näyttötilojen valinnan erittäin helpoksi.
 • Ultrakirkas (1500 nit) optisesti liimattu auringonvalossa katseltavissa oleva näyttö takaa maksimaalisen luettavuuden kaikissa olosuhteissa.
Hinta:

Dragonfly7-mallit peräpeilianturilla alkaen € 745,00 ALV 0%.

Saatavuus:

Huhtikuu 2014

FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on alansa johtava yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi sensorijärjestelmiä, jotka lisäävät havaintokykyä ja tietoisuutta. FLIR-yhtiön kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajalti seuraavilla aloilla ja käyttötarkoituksiin: lämpökuvaus, tilannehavainnointi ja turvasovellukset ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonta, navigointi, vapaa-aika, tutkimus ja kehitys, tuotannonvalvonta, etsintä- ja pelastustoimi, huumevalvonta, kuljetusten turvallisuus, raja- ja merivalvonta, ympäristönvalvonta sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitseminen. Lisätietoja löydät FLIR-yrityksen verkkosivuilta www.flir.eu

Raymarine

Laivaelektroniikan johtava yritys Raymarine kehittää ja valmistaa kattavimman valikoiman vapaa-ajan veneilyyn sekä pienehköille kauppa-aluksille tarkoitettuja elektroniikkalaitteita. Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunnitellut, palkitut tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston kautta.

Raymarinen tuotevalikoimiin kuuluvat tutkat, autopilotit, GPS, laitteet, kalatutkat, viestintävälineet ja integroidut järjestelmät. Iso-Britannian Farehamissa pääpaikkaansa pitävä Raymarine kuuluu maailman johtavaan lämpökuvausalan yhtiöön FLIR Systemsiin. Jos haluat lisätietoja Raymarinesta, mene osoitteeseen www.raymarine.fi

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.fi/media

COMMENT