Lisätyn todellisuuden sovellus nyt saatavilla Raymarinen Dragonfly-PRO-kaikuluotainjärjestelmiin

Lisätyn todellisuuden sovellus nyt saatavilla Raymarinen Dragonfly-PRO-kaikuluotainjärjestelmiin

Friday, November 25, 2016


Uusi Dragonfly-älypuhelinsovellus | Raymarine by FLIR

Raymarinella on ilo julkistaa täysin uusi versio suositusta, Dragonfly-PRO- ja Wi-Fish CHIRP -kaikuluotainjärjestelmiin suunnitellusta Wi-Fish-mobiilisovelluksesta. Sovellukseen on nyt lisätty tallennettujen reittipisteiden ja kalastusalueiden lisätyn todellisuuden näkymä.

Sovellus toimii älypuhelimessa ja tabletissa olevan GPS:n, kompassin ja kameran kanssa, ja se osoittaa tarkan sijaintisi tallentamiisi reittipisteisiin nähden. Kunkin reittipisteen nimi, symboli, suunta ja etäisyys näkyvät dynaamisena kerroksena edessäsi olevan vesiväylän reaaliaikaisessa näkymässä.

Dragonfly-sovellus – Kohde etsimessä | Raymarine by FLIR

Lisätyn todellisuuden näkymä esittää tallentamasi reittipisteet dynaamisena kerroksena veden reaaliaikaisessa näkymässä 360 asteella  

Käännä vain älypuhelintasi tai tablettiasi 360° horisontin halki, ja reittipisteiden tarkat sijainnit näkyvät kameran live-syötteessä. Näin suosikkikalapaikkojen paikantaminen ja niihin navigointi on helpompaa kuin koskaan!

Olemme myös lisänneet sovellukseen mobiililaitteisiin sopivan karttanäkymän. Voit nyt nähdä sijaintisi kaikkine reittipisteineen lintuperspektiivistä suoraan älypuhelimeltasi. Voit helposti valita määränpään ja tarkastella sitä kartalla tai lisätyn todellisuuden tilassa. Lisäksi sovellus synkronoi tallentamasi reittipisteet käyttämällä Dragonfly-PROn langatonta yhteyttä. Siten reittipisteesi ovat aina käytettävissä – myös silloin, kun et ole aluksella.

Uusi Dragonfly-älypuhelinsovellus | Raymarine by FLIR  
Uusi Dragonfly-älypuhelinsovellus | Raymarine by FLIR  
Uusi Dragonfly-älypuhelinsovellus | Raymarine by FLIR  

Uusi näkymänvaihdolla varustettu Wi-Fish-sovellus (vasemmalla), lisätyn todellisuuden näkymä (keskellä) ja karttanäkymä (oikealla)  

Parannettu Wi-Fish-sovellus sisältää uuden näkymänvaihtovalikon, johon on lisätty vaihtoehtoja tarkastella CHIRP DownVision™ -kaikuluotainta. Käytössäsi ovat nyt mm. lisätyn todellisuuden näkymä, karttanäkymä ja yhdistelmänäkymät. Kaikuluotaimen pysäytys ja kelaus on yhä mahdollista samoin kuin kuvakaappausten ottaminen ja jakaminen suoraan mobiililaitteellasi.

Jos haluat käyttää lisätyn todellisuuden tilaa, sinulla tulee olla uusi Wi-Fish-sovellus GPS:ää käyttävässä älypuhelimessa tai tabletissa. Jos tabletissa ei ole sisäänrakennettua GPS:ää, sillä voidaan silti käyttää kaikkia sovelluksen luotainominaisuuksia muttei lisätyn todellisuuden tilaa.

Päivitetty Wi-Fish-mobiilisovellus on nyt saatavilla iPhone- ja iPad-laitteisiin Applen App Storesta. Sovelluksen Android-versiot ovat pian saatavilla Android-laitteiden omissa myymälöissä. Wi-Fish-sovellus on ilmainen ja toimii Dragonfly 4-PRO-, 5-PRO-, 7-PRO- ja langattomassa Wi-Fish-kaikuluotainjärjestelmässä.

Dragonfly-PROn omistajien tulee myös päivittää kaikuluotaimen ohjelmisto versioon 12.10, joka on saatavilla osoitteessa www.raymarine.com/software.

Älä jää jälkeen! Lataa uusi Dragonfly Wi-Fish -sovellus jo tänään!

COMMENT