Uusi RMK-10-näppäimistö tuo ohjaimet luoksesi

Uusi RMK-10-näppäimistö

Tuesday, February 21, 2017


Upouusi RMK-10-etänäppäimistö tuo LightHouse II -monitoiminäytön hallinnan aivan käden ulottuville! Erittäin pienikokoinen RMK-10 on yhteensopiva Raymarinen a-, c-, e-, eS- ja gS-sarjan monitoiminäyttöjen kanssa. Se voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon ja sopii lähes mihin tahansa.

RMK-10 on hyödyllinen lisävaruste kaikenkokoisiin veneisiin, koska se voidaan asentaa käden ulottuville. Sinun ei tarvitse kurottautua ohjauspyörän yli tai tavoitella pään yläpuolella olevia elektroniikkalaatikkoja. Etänäppäimistössä toistuvat eS-sarjan monitoiminäyttöjen näppäimistö sekä sen intuitiivinen Uni-Controller-kääntönuppi ja -ohjaussauva. RMK-10-näppäimistöllä voi käyttää kaikkia monitoiminäyttöjen ominaisuuksia ja toimintoja ja jopa kauko-ohjata Evolution-autopilottia.

Nopeissa moottoriveneissä RMK-10 voidaan asentaa aivan ohjauspyörän ja kaasuvipujen tuntumaan. Nopeasti ajettaessa ei ole aikaa huomion herpaantumiselle tavoittelemalla ohjaimia. RMK-10 tuo ohjaimet lähellesi, joten sinun ei tarvitse kurkotella tehdäksesi muutoksia.

Matkaveneissä malliltaan ohut RMK-10 voidaan asentaa suoraan ohjaamon tuolin käsinojaan. Voit hallita Raymarinen monitoiminäyttöjä ja Evolution-autopilottia poistumatta tuolilta. Salongissa RMK-10 voidaan asentaa veneen viihdekeskuksen lähelle. Haluaisitko katsella ja hallita monitoiminäyttöä etänä isolta HDTV-näytöltä? Se on mahdollista käyttämällä eS- ja gS-sarjan monitoiminäyttöjen HDMI-liitäntää ja RMK-10-näppäimistöä.

RMK-10 sopii hyvin myös purjeveneisiin. Suurten monitoiminäyttöjen näkyvyys on erinomainen, vaikka ne asennetaan ohjaamon toiselle puolelle tai sisäänkäyntiin. Kompaktin RMK-10-näppäimistön avulla voit käyttää monitoimilaitteiden kaikkia toimintoja ohjaamosta poistumatta.

RMK-10-näppäimistöllä voidaan hallita jopa useampaa samassa ohjaamossa olevaa monitoiminäyttöä. Suuria huvialuksia ohjaavat kapteenit ja perämiehet arvostavat varmasti mahdollisuutta käyttää RMK-10-näppäimistöä johdonmukaisesti ohjaushytin useiden monitoiminäyttöjen hallintaan. Kunhan vain näet sen, voit hallita sitä RMK-10-näppäimistöllä!

Lue lisää UUDESTA RMK-10-etänäppäimistöstä  

Uusi RMK-10-etänäppäimistö | Raymarine by FLIR  

COMMENT