Esittelyssä RealVision 3D™ -kaikuluotaimella ja Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmällä varustetut Axiom™-monitoiminäytöt.

Esittelyssä RealVision 3D™ -kaikuluotaimella ja Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmällä varustetut Axiom™-monitoiminäytöt.

Wednesday, March 22, 2017


NEW AXIOM - Simply Superior | Raymarine by FLIR

Meillä on ilo julkistaa Raymarine-monitoiminäyttöjen upouusi, merenkulkuelektroniikka-alaa ravisteleva tuoteperhe nimeltään Axiom. AXIOM on Raymarinen uusi tehokas monitoiminavigointijärjestelmä. Sisäänrakennetulla RealVision 3D™ -kaikuluotaimalla, upouudella LightHouse 3 -käyttöjärjestelmällä ja tehokkaalla neliydinprosessorilla varustettu AXIOM edustaa täysin uudenlaista navigoinnin ja kalojen havainnoinnin ajatusmallia.

Raymarinen eksklusiivisen RealVision 3D:n ansiosta Raymarine Axiom -monitoiminäytöt voivat tarjota todenmukaisia kuvia mahdollistaen vedenalaisten kalojen ja rakenteiden ylivertaisen tunnistaminen. Uusia lujatekoisia, kokonaan lasista valmistettuja kosketusnäyttöjä on saatavana 7,0-, 9,0- ja 12,1-tuumaisina. Monitoiminäytöissä on esiasennettuna Raymarinen uusi LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä. Axiomin nopealla neliydinprosessorilla varustettu LightHouse 3 tarjoaa intuitiivisen ja tehokkaan navigointikokemuksen, ja sen uudistettu käyttöliittymä on nopeasti opittavissa ja helposti muokattavissa.

Uusi RealVision 3D -kaikuluotain

Uusi RealVision 3D -kaikuluotain | Raymarine by FLIR

RealVision 3D -kaikuluotain edustaa teknologiaa, jota kalastajat ovat toivoneet alusta alkaen – kykyä nähdä, mitä aluksen alla, takana ja sivuilla on, samanaikaisesti ja kolmiulotteisesti. Tehokkaalla neliydinprosessorilla varustettu RealVision 3D näyttää koko vedenalaisen maailman – mukaan lukien rakenteen, pinnan, kalat ja vesikasvit – uskomattoman yksityiskohtaisesti. Raymarine tarjoaa kalastajille täysin uudenlaisen tavan tarkastella vedenalaisia tietoja sekä loputtomat muokkausmahdollisuudet yksilöllisten tarpeiden täyttämiseksi. Kaikki on mahdollista yhden all-inclusive-anturin avulla, eikä mustaa laatikkoa tarvita.

RealVision 3D -antureissa CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP ja RealVision 3D yhdistyvät yhdessä anturiyksikössä. Lisäksi Raymarinen hyrrävakautettu kaikuluotainteknologia tasaa veneen liikkeitä tarjoten todenmukaisia 3D-kaikuluotainkuvia. Asetukset mahdollistavat kartoituksen jopa 90 metriä vasemmalle ja oikealle ja jopa 90 metrin syvyyteen, joten kokonaisten vesistöjen tarkkailu ei ole koskaan ollut helpompaa ja nopeampaa.

Huippumoderni käyttöjärjestelmä ja laitteisto

Axiom Raymarine Lifestyle

Raymarinen insinöörit ovat kuunnelleet asiakkaita, jotka ovat peräänkuuluttaneet tehokkaampaa ja intuitiivisempaa käyttäjäkokemusta. Tulos? LightHouse 3, nopea, sujuva ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka mahdollistaa täydellisen hallinnan vain muutamalla kosketuksella. LightHouse LiveView Menu -hallintapainikkeiden avulla käyttäjät voivat helposti muokata karttaa ja nähdä muutoksen navigointinäytössä reaaliajassa. Älykkäät konteksti-ikkunat ja uudet karttatilat varmistavat selkeät valikot, joista käyttäjä voi siirtyä nopeasti yksinkertaiseen, yksityiskohtaiseen tai kalastuskarttatilaan.

Merenkulkuelektroniikassa usein unohdettu yksityiskohta on prosessori, joka määrää nopeuden ja helppouden, kun useita ominaisuuksia käytetään samanaikaisesti. Jokaisen Axiom-yksikön ytimessä on keskeinen laitteiston osa: neliydinprosessori. Tämän ansiosta käyttäjä voi käynnistää laitteen nopeasti ja hallinnoida samanaikaisesti useita näyttönäkymiä useilla ikkunoilla, tietoruuduilla ja reaaliaikaisilla muutoksilla samalla kun Axiom suorittaa useita taustatehtäviä.

Raymarine Axiom -monitoiminäyttöjen hinnat vaihtelevat 745 eurosta 2 645 euroon.

Lue lisää Axiomista

COMMENT