Raymarine Axiom -ohjelmistopäivitys: Uusi LightHouse 3.2 tarjoaa uusia parannuksia

Raymarine Axiom -ohjelmistopäivitys: Uusi LightHouse 3.2 tarjoaa uusia parannuksia

Friday, September 29, 2017


Yksi parhaista tavoista saada suurin hyöty merielektroniikasta on päivittää ohjelmisto, kun päivitys on saatavilla. Tee tästä tapa, niin pysyt kehityksen kärjessä — ilman lisäsijoituksia. 1200x628_Raymarine Axiom_Front

Uusi LightHouse 3.2. -ohjelmisto tarjoaa Raymarine Axiom -yksikköjä käyttäville veneilijöille ja kalastajille useita parannuksia ja jopa entistä intuitiivisemman, saumattomamman ja sujuvamman käyttäjäkokemuksen. 

Uuden päivityksen asentaminen tapahtuu yksinkertaisesti langattoman verkon tai PC:n kautta. Jos teet päivityksen langattoman verkon kautta, yhdistä Axiom yksinkertaisesti kotisi Wi-Fi-verkkoon tai puhelimesi mobiiliin hotspotiin. Kyllä, voit päivittää Axiom-ohjelmistosi kun olet vesillä! Voit myös ladata Lighthouse 3.2 -version Raymarinen verkkosivustolta .

Lighthouse 3.2 -parannuksiin sisältyvät:

• Navionics Dock-to-Dock -automaattireititys, SonarChart Live ja kehittyneet kartoitusvaihtoehdot
• C-MAP -karttatuki, joka sisältää Easy Routingin, Active Captainin, korkeatarkkuuksisen syvyysmittauksen ja urheilukalastustiedot
• Yhden kosketuksen "Autoroute to Here" -navigoinnin sekä C-MAP- että Navionics-kartoilla
• Langaton HD-suoratoisto ulkoisiin näyttöihin ja HDTV-laitteisiin Miracast HDMI:n avulla Wi-Fin kautta
• Fusion- ja Rockford Fosgate -viihdejärjestelmän kauko-ohjaus NMEA2000:n avulla
• Laajennetut reittipisteen näyttövaihtoehdot, väripaletit ja anturin kalibrointivaihtoehdot RealVision 3D -kaikuluotaimessa
• Laajennettu tuki liitettyjen verkkolaitteiden ja lisävarusteiden päivityksille

LightHouse 3.2 sisältää kaikki versioon 3.196 lisätyt ominaisuudet, mukaan lukien:

• 3D-kaikuluotaimen GPS-jäljitystila: Tämä on uusi oletusarvoinen RealVision 3D:n käyttötila. 3D-kuva vastaa reaaliaikaisesti sisäisen gyrostabilointinsa ja GPS-järjestelmän syötteisiin. Kun käännyt, huomaat että myös 3D-kuva kääntyy.  Kun lisäät nopeutta, se vastaa nopeuttasi. Kun pysähdyt, sekin pysähtyy. Kun sivuutat saman alueen useita kertoja, 3D-kuva päivittyy ja suurenee jatkuvasti. Vierekkäiset sivuutukset yhdistetään, jotta saadaan kattava näkymä pohjasta, rakenteesta ja vesipatsaasta. Kala ja syötti, jotka olivat tietyssä sijainnissa ensimmäisen sivuutuksen aikana, näytetään uudessa sijainnissaan sivuutuksen kaksi, kolme, neljä jne. aikana.  Kalastussyvyydestä riippuen järjestelmä voi näyttää 10 minuutin (tai pidemmän ajan) historiatiedot. Syvemmässä vedessä näytetään pidemmän ajan tiedot. 

• Sonar Scroll Back: Voit nyt laittaa tauolle ja kelata taaksepäin minkä tahansa järjestelmän kaikuluotainkanavan. Jos katsot samaan aikaan useampaa kuin yhtä kaikuluotainkanavaa, yhden kanavan laittaminen tauolle keskeyttää kaikki ja kun yhtä kelataan taaksepäin, kaikki kanavat kelautuvat samaan aikaan. Näin voit katsoa taaksepäin ja tarkistaa haluamasi asian uudestaan, lisätä reittipisteitä jne.

• Historical Sonar Sensitivity: Jos säädät jotain kaikuluotaimen herkkyysasetusta (vahvistus, suodatus jne.), se ei koske pelkästään uutta saapuvaa tietoa vaan myös kaikkea aiempia selattavia historiatietoja. Voit esimerkiksi suurentaa tai pienentää pintasuodatusta tai vahvistusta ja voit äkkiä nähdä historiassa kaloja,•jotka olivat aiemmin piilossa.

• 3D Waypoint Placement: Voit nyt koskettaa mitä tahansa 3D-näytön kohtaa ja sijoittaa reittipisteen. Lisäksi on olemassa mekanismi, jonka avulla voit hienosäätää kyseistä reittipistettä saadaksesi sen juuri oikeaan kohtaan. 

• Wi-Fi-liitettävyys RayRemote- ja RayControl-sovelluksiin Apple- ja Android-laitteissa

• Uudet SideVisionin ja DownVisionin oletusasetukset: Raymarinen kaikuluotaininsinöörit ovat säätäneet uudelleen kohteen intensiteetin ja vahvistuksen oletustasot SideVision- ja DownVision-kanavilla. Nämä uudet asetukset lisäävät selkeyttä ja yksityiskohtaisuutta ilman käyttäjältä vaadittavia lisäsäätöjä. 

• Evolution-autopilottiohjauksen käyttöliittymä

• Laajennettu tuki langalliselle RMK-10-näppäimistölleCOMMENT