Raymarine Pro ja yksinpurjehtija Andrea Mura voittaa Rooman X1-regatan

Raymarine Pro ja yksinpurjehtija Andrea Mura voittaa Rooman X1-regatan

Friday, April 29, 2016


Andrea Raymarine 2
 

Andrea lyö ennätyksen Rooman ja Liparisaarten välisellä 530 merimailin reitillä yhdessä Välimeren arvostetuimmista regatoista.  

Vaikka Andrea on yksinpurjehtija, hänen kisakumppaninaan oli täysi joukkue Raymarinen elektroniikkaa.  Andrean Open 50 Vento di Sardegna -veneessä käytettiin kisan aikana uusinta Quantum CHIRP -tutkaamme ja Evolution-autopilottiamme.  Andrea on myös Raymarinen tuotteiden beetatestaaja, ja tällä matkalla hän käytti pian julkistettavaa Evolution R4 -ohjelmistoamme.   R4-ohjelmisto perustuu Evolutionin kehittyneeseen avaruustekniikkaan, ja se tuo huomattavasti tarkemman kurssin ja tuuliohjauksen hallinnan käyttäen Evolutionin 9-akselista ohjaussuunta-anturia ja erityisiä algoritmeja, jotka reagoivat tuulen muutokseen ja kurssipoikkeamaan paljon nopeammin kuin perinteiset autopilotit.  Nämä R4:n uudet ominaisuudet tuovat pitkän matkan kilpapurjehtijoille, kuten Andrealle, kilpailuetua äärimmäisissä olosuhteissa myrskyävillä merillä.

"Olen erittäin tyytyväinen Evolution R4 -ohjelmiston suorituskykyyn, jota minulla oli mahdollisuus testata kilpailun aikana.  Käytin Evolutionia 90 % ajasta, koska yksinpurjehtijana minun pitää hoitaa purjeet, suunnitella reitit ja tehdä kaikkia veneellä tehtäviä töitä.  Käytin Evolutionia aina myös tuuliperäsintilassa. Se toimi erittäin hyvin ja oli erittäin tarkka. Raymarine Evolutionin ansiosta sain levättyä rauhassa muutamia tunteja yössä.”

Onnittelumme! Andrea

Evolution R4 -ohjelmisto on saatavilla keväällä 2016 ilmaisena latauksena verkko-osoitteesta raymarine.com/evolution.  

COMMENT