Raymarine esittelee uuden pilkkikalastussarjan

Raymarine esittelee uuden pilkkikalastussarjan

Friday, December 21, 2018


Kun olet käyttänyt Raymarine-kaikuluotainta koko kesän ja ihmettelet nyt, miten tulet toimeen sitä ilman yli talven, tarjolla on hyviä uutisia. Raymarine on juuri julkaissut erityisen pilkkikalastussarjan , jolla suojaat Dragonfly-laitettasi ja toisaalta muunnat sen jäällä käytettäväksi kaikuluotaimeksi. Nyt voit käyttää Dragonfly-kaikuluotainta vuoden jokaisena päivänä!

Etsitpä sitten ahventa, kirjolohta, kuhaa, haukea tai rautua, Raymarine pilkkikalastussarja antaa käyttöösi kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen kalastusretkeen. Erityisesti Dragonfly-laitteelle suunnitellun ja talven ankaria olosuhteita kestävän vesitiiviin laukun vankkatekoinen alusta varmistaa vakaan sijoituksen jään päälle ja avattava, eri asentoihin saatava läppä suojaa ja helpottaa näytön lukemista.

Pilkkikalastussarjaan sisältyy myös 12 V:n / 7 Ah:n akku, laturi ja koholla varustettu korkeataajuuksinen CHIRP CPT-S -pilkkikaikuanturi. Suurissa taskuissa on mahtavasti tilaa kalastustarvikkeille, ja integroidut vapapidikkeet auttavat pitämään kaiken hyvässä järjestyksessä. Raymarine pilkkikalastussarja on todellakin aidosti kannettava kalastuspakkaus.

Raymarine on ylpeä saadessaan esitellä nyt joulukuussa uuden pilkkikalastussarjan, jonka räätälöidyt komponentit muuntavat minkä tahansa Dragonfly Pro -laitteen, DVS-laitteen tai ensimmäisen sukupolven Dragonfly-laitteen (eivät sisälly toimitukseen) äärimmäiseksi pilkkikaikuluotaimeksi.

Raymarine pilkkikalastussarjan ominaisuudet:

  • Vesitiivis laukku, akku (12 V / 7 Ah) ja laturi, alusta, koholla ja kiinnikkeillä varustettu CPT-S-pilkkikaikuanturi
  • Korkeataajuuksinen CHIRP CPT-S -pilkkikaikuanturi tunnistaa vieheen ja kalan jopa 270 metrin syvyydestä.
  • Vankkatekoinen vesitiivis laukku, jonka helposti avattava luukku helpottaa näytön katselemista.
  • Valmiiksi poratut varaukset kaikenkokoisten Dragonfly 1- tai 2 -sukupolven laitteiden kiinnittämistä varten.
  • Runsas säilytystila erikokoisille vieherasioille ja integroidut vapapidikkeet varmistavat, että kaikki varusteet kulkevat helposti mukana.

COMMENT