5 syytä, miksi Raymarine Element auttaa sinut voittoon vesillä

5 syytä, miksi Raymarine Element auttaa sinut voittoon vesillä

Tuesday, January 8, 2019


NEW Element - Sonar GPS Multifunction Display | Raymarine by FLIR

Kalastitpa sitten kilpailumielessä tai huviksesi, Raymarinen CHIRP-kaikuluotaimen ja GPS:n yhdistelmälaite, ElementTM, on tehokas uusi työkalu, jolla löydät kalat ja saat enemmän saalista. Raymarine Element on helppo omistaa ja yksinkertainen käyttää – se auttaa sinut voittoon vesillä. Tämän taustalla on viisi syytä:

1. Lasipohjaisen veneet eivät ole kovin käytännöllisiä

Element paljastaa vedenalaisen maailman veitsenterävinä kuvina käyttämällä 1,2 megahertsin HyperVisionTM-teräväpiirtokaikuteknologiaa ja vain yhtä yhdistelmäkaikuanturia. HyperVision-teknologia vie CHIRP-, DownVision-, SideVision- ja Raymarine RealVisonTM 3D -kaikuluotaimet tarkkuuskuvan ja kalojen havaitsemisen seuraavalle tasolle – se auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään pohjan muotoja, kasvillisuutta, syöttikaloja ja suurkaloja tosiaikaisesti luonnonmukaisella selkeydellä.

2. Hitaasti päivittyvä näyttö todella ärsyttävä

Element - Intuitive Controls | Raymarine - A Brand by FLIR

Element-laitteissa on ennennäkemätön teho ja omassa luokassaan vertaistaan vailla oleva nopeus. Tämän salaisuutena on tehokas neliydinsuoritin kaikissa 7, 9 ja 12 tuuman malleissa. Vetouistelijalle tämä merkitsee karttanäkymän sulavaa vierittymistä, sivujen ja valikkojen avautumista välittömästi sekä kaikuluotaimen teräväpiirtokuvan sulavaa päivitystä – niin käytettäessä tietointensiivistä Raymarine RealVision 3D -kaikuluotainta tai mitä tahansa neljästä Raymarine-kaikumoduulista.

3. Sinulla on parempaakin tekemistä kuin selata käyttöopasta

Element - LightHouse Sport OS | Raymarine - A Brand by FLIR

Element tarjoaa vaivattoman käyttökokemus, joka on suunniteltu juuri kalastajille. Ruhtinaallisen kokoinen reittipistepainike mahdollistaa kalojen, pohjan muotojen tai minkä tahansa muun kiinnostavan kohteen helpon merkitsemisen, kun taas kolmen ohjelmoitavan pikapainikkeen avulla suosikkisivut tai -näkymät saa esiin yhdellä painalluksella. LightHouse Sport -käyttöjärjestelmässä on omat kuvakkeensa eri kalastustavoille, kuten heittely, jigaaminen ja uistelu. Ne on linkitetty esimääritettyihin kaikuluotainnäkymiin, jotka soveltuvat parhaiten kuhunkin kalastustapaan. Elementin intuitiivinen, kalastajakeskeinen toiminta tarkoittaa, että elektroniikan käytön opettelemiseen ja valikkojen selailuun kuluu vähemmän aikaa, mikä antaa käyttöön enemmän aikaa kalastusympäristön tarkkailemiseen.

4. Parhaita kalapaikkoja ei aina ole merkitty karttoihin

Element - Make Your Own Maps | Raymarine - A Brand by FLIR

Element tukee useita suosittuja merikarttavaihtoehtoja, kuten Navionics, LightHouse NC2 with Fishing Hot Spots, Standard Mapping, C-MAP ja monet muut. Mikä parasta, Elementin avulla on helppo tehdä omia karttoja kalastuksen aikana tai matkalla. Element-laitteiden Navionics SonarChart Live -ominaisuus ja Raymarine RealBathyTM -ominaisuus omien kaikukarttatallenteiden luomiseen mahdollistava mukautettujen syvyyskarttojen tekemisen – näitä karttoja muut kaipaisivat, mutta heillä ei niitä ole.

5. Haluat käyttöösi parasta, mutta tarvitset rahaa myös polttoaineeseen ja vieheisiin

Element - Angler-Friendly Prices | Raymarine - A Brand by FLIR

Laadukkaan Raymarine-kaikuluotaimen, mahtavan nopeuden, helppokäyttöisyyden ja mukautettavan kartoitustoiminnon sisältävä Element tarjoaa Raymarinen uusimmat kalastusteknologiat kalastajaystävälliseen hintaan (alkaen vain €595.00).

Haluatko käyttöösi parhaat mahdolliset kaikuluotain- ja GPS-teknologiat ilman kallista monitoiminäyttöä, jonka ominaisuuksia ei koskaan käytä? Varusta veneesi Raymarinen uudella Element Sonar/GPS -laitteella ja ala voittaa vesillä.

Lisätietoja Raymarine Element -laitteista on osoitteessa Raymarine.com/Element.

COMMENT