Raymarine julkistaa LightHouse 4:n veneilijöille

Raymarine Axiom® -karttaplottereiden uusin käyttöjärjestelmä vie helppokäyttöisyyden, ominaisuudet ja toiminnot uudelle tasolle


Raymarine julkistaa LightHouse 4:n veneilijöille | Marine Electronics by Raymarine

Fareham UK – 4. huhtikuuta 2022 – Raymarine julkistaa LightHouse -käyttöjärjestelmän seuraavan sukupolven kaikille veneilijöille. Uusi LightHouse 4 tekee käytöstä entistä helpompaa ja tarjoaa jännittäviä personalisointimahdollisuuksia sekä useita uusia ominaisuuksia. Kuten kaikki Raymarinen ohjelmistopäivitykset, LightHouse 4 on täysin ilmaiseksi ladattava päivitys Axiom-, Axiom+, Axiom Pro ja Axiom XL -järjestelmien omistajille.

Uudistetut valikkorakenteet tekevät kaikkien Axiom-ominaisuuksien käytöstä helpompaa, ja veneilijät voivat tehdä käyttöjärjestelmistään mieleisensä personalisoiduilla kuvilla. Ominaisuusparannuksia ovat mm. syvempi integrointi Mercury-moottoreihin, Sirius XM -karttoihin ja Navionics-karttoihin kapteenin venetietoisuuden lisäämiseksi ruorissa. Aloitusnäytön uudet dynaamiset ruudut mahdollistavat navigointi-, NMEA2000- ja SeaTalkng-tietojen esittämisen välittömästi käynnistyksen yhteydessä.

Olipa kyseessä risteily, kalastus tai purjehdus, Raymarine Axiom -karttaplotterinäyttöjen ja LightHouse-käyttöjärjestelmän tehokas yhdistelmä takaa kapteenille eliittitason tietoisuuden.

Helpompi käyttö

Uusi LightHouse 4 -käyttöjärjestelmä tarjoaa hienostuneen visuaalisen kokemuksen. Yksinkertaistetut valikot auttavat hyödyntämään Axiomin tehoa nopeammin ja helpommin kuin koskaan. Pidemmät ylös vedettävät valikot ovat nyt sisäkkäisiä ja entistä intuitiivisempia lukea ja käyttää. LightHouse-sovellukset, joihin on integroitu hallinta tai jotka tarjoavat tietoja merenkulun integrointikumppaneilta, kuten Seakeeper, Victron, Lumishore ja monet muut, voidaan nyt käynnistää suoraan LightHousen aloitusnäytöstä, ja tärkeimmät LightHouse-sovellukset näkyvät nyt jaetuissa näyttökokoonpanoissa. Lisäksi tärkeä MOB-kosketuspainike on siirretty näkyvälle paikalle aloitusnäytössä.

Enemmän personalisointia

LightHouse 4 tarjoaa enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan Axiomin ulkonäön ja toimintojen mukauttamiseen. Kapteenit voivat nyt lisätä suosikkikuvan aloitusnäytön taustaksi ja luoda dynaamisia koontinäyttöruutuja, jotka esittävät tosiaikaisia instrumentti- ja navigointitietoja suoraan aloitusnäytössä.

Tärkeimmät uudet ominaisuudet

LightHouse 4 kohottaa Mercury Marine Vessel View -näkymän integroinnin seuraavalle tasolle. Se mahdollistaa aktiivisen pakokaasujen määrän hallinnan, sisältää uuden ja parannetun moottoritietojen yhteenvedon ja paljon muuta.

Muita jännittäviä päivityksiä

LightHouse 4 tarjoaa lukuisia muita tärkeitä päivityksiä, kuten aktiivisen reittilinjan visuaalisia parannuksia, äänenhallinnan uusia tasoja ja paljon muuta. Erityisesti Navionics-karttojen käyttäjiä kiinnostaa se, että LightHouse 4 tukee erinomaisesti uusien Navionics Platinum plus -karttojen korkean resoluution syvyystietojen ja satelliittikuvien esittämistä.

Täydet tiedot uudesta LightHouse 4 -käyttöjärjestelmästä ja ilmainen lataus löytyvät osoitteesta raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse4.

Raymarine

Raymarine, Teledyne FLIR -yritys, valmistaa korkean suorituskyvyn merielektroniikkalaitteita huviveneiden ja kevyiden kaupallisten alusten markkinoille. Raymarinella on yli 80 vuoden kokemus merinavigointiteknologiasta, ja se tunnetaan nykyisin helppokäyttöisistä, kestäviksi suunnitelluista ja luotettavista tuotteistaan. Innovoimme jatkuvasti voidaksemme tarjota alan huippua edustavia antureita ja älykkäitä navigointijärjestelmiä, jotta veneilijät voisivat nauttia vesillä olosta turvallisesti. Merielektroniikkatuotevalikoimamme on saatavilla kansainvälisen jälleenmyynti- ja jakeluverkoston kautta. Lisätietoja on osoitteessa www.raymarine.com.

Teledyne

Teledyne on johtava kehittyneiden instrumenttien, digitaalisten kuvaustuotteiden ja -ohjelmistojen, ilmailu- ja maanpuolustuselektroniikan ja suunniteltujen järjestelmien toimittaja. Teledyne toimii pääasiassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa sekä Länsi- ja Pohjois-Euroopassa. Lisätietoja on osoitteessa www.teledyne.com.