Mercury VesselView Raymarine Axiomille

Raymarine Axiomin omistajat, joilla on Mercury SmartCraft -moottorit, voivat nyt nauttia syvemmästä integraatiosta Mercury Marine VesselView -teknologian kanssa

Tiistai, 20. maaliskuuta 2021


Mercury VesselView Raymarinen Axiom-näytölle | Marine Electronics by Raymarine

Mercury Marine laajentaa tehokasta VesselView-toimintoaan uudella SmartCraft Connect -portilla. Uusi portti tarjoaa Mercury Marinen ensiluokkaisen moottoritietonäytön Raymarine Axiom ®, Axiom +, Axiom Pro ja Axiom XL -käyttäjille. Riittää, että kytket SmartCraft-portin NMEA 2000:n kautta saadaksesi tärkeitä suorituskykytietoja ja hälytyksiä jopa neljälle SmartCraft-yhteensopivalle Mercury-moottorille.

Mercury VesselView Raymarinen Axiom-näytölle | Marine Electronics by Raymarine

Mercury VesselView Axiom-näytölle on käytettävissä uuden VesselView-sovelluksen välityksellä LightHouse 3:n aloitusnäytössä. Raymarine Axiomin ja Mercuryn omistajat voivat myös käyttää VesselView-tietoja karttaplotteri-, tutka- ja kaikuluotainovelluksissa esiin tulevassa sivupalkkinäytössä. VesselView-hälytykset ovat saatavilla koko järjestelmän laajuisesti kaikissa Raymarine-verkon Axiom-näytöissä. Raymarine Axiomin omistajat, joilla on SmartCraft-yhteensopivat moottorit, voivat ladata pian julkaistavan LightHouse 3 -käyttöjärjestelmäpäivityksen, LightHouse 3.14 Fremantlen, voidakseen hyödyntää uutta VesselView-toimintoa.

Lue lisää Raymarinesta ja Axiomista ja Mercury VesselView -näytöstä