Cyclone - puolijohdeavoantennimeritutka

Tyylikäs muotoilu, erinomainen suorituskyky ja kestävyys kuuluvat tämän seuraavan sukupolven avoantennitutkan tunnuspiirteisiin


Take a new tack with tomorrow's sailing technology | Marine Electronics by Raymarine

Fareham, UK - 26. lokakuuta 2021 - Raymarine julkistaa Cyclonen™, avoantennitutkien uusimman valikoiman, joka on suunniteltu ja valmistettu auttamaan merenkulkijoita päihittämään vaikeimmatkin olosuhteet, saamaan selkeitä etuja kalastuksessa ja navigoimaan turvallisesti vilkkaita vesiväyliä. Täysin uudet Cyclone-tutkat ovat saatavilla 90, 120 ja 180 cm:n antenneilla ja kahdella suurtehovaihtoehdolla kussakin kokoluokassa. Kukin malli edustaa innovatiivista havaintotekniikkaa, mukaan lukien Cyclone Bird Mode, mikä kohottaa Cyclonen aivan uuteen luokkaan.

Mullistavaa muotoilua

Cyclonen aggressiivinen lentokoneen siipiin perustuva muotoilu vetoaa useimpiin tyylitietoisiin veneilijöihin ja tarjoaa samalla entistä parempia toimintoja ja suurempaa suorituskykyä. Vain 33,5 cm korkea matalaprofiilinen Cyclone sopii entistä laajempaan venevalikoimaan ja tarjoaa entistä mukautettavampia asennusvaihtoehtoja. Cyclone on markkinoiden kevyin avoantennitutka. 90 cm:n mallit painavat vain 23 kg. Nämä tehokkaat ja kompaktit vaihtoehdot tarjoavat Cyclonen ainutlaatuista avoantennisuorituskykyä lähes kaikille veneille.

Maksimaalinen kapasiteetti ja tietoisuus kaikilla nopeuksilla

Cyclone on suunniteltu äärioloihin, ja sen yli 100 solmun tuuliluokitus on luokkansa paras. Nopea 60 kierr/min pyörimisnopeus takaa 360 asteen tietoisuuden ja jopa 100 eri APRA-kohteen tarkan seurannan tosiajassa jopa aluksen huippunopeudella. Tarkka tutkakuva perustuu CHIRP-pulssikompressio- ja -keilantarkennustekniikkaan ja takaa luokkansa parhaan kohteiden erottelun ja pitkän matkan resoluution. Cyclone maksimoi sekä lähi- että kaukokohteiden näkyvyyden käyttäen Raymarinen RangeFusion™-tekniikkaa. RangeFusion-tekniikka yhdistää lyhytpulssiset lähikohdealueet pitkäpulssisten kaukokohdealueiden kanssa ja tuottaa yhdistetyn tutkakuvan, jota on helpompi tulkita.

Bird Mode -kalastusäly

Kun on aika löytää kalat ja päästä niiden luokse nopeasti, Cyclonen Bird Mode tunnistaa kaukaiset syöttikalaparvien yllä kiertelevät merilintuparvet. Bird Mode optimoi älykkäästi tutkan vahvistuksen ja merivälkkeen hallinnan tunnistaakseen merilinnut, mikä tarjoaa kalastajille tarpeelliset tiedot syöttikalojen löytämiselle.

Valitse oma Cyclonesi

Cyclone-tuoteperheeseen kuuluu kuusi tehokasta puolijohdevaihtoehtoa pitkän matkan ja joka sään käyttöön. 90, 120 ja 180 cm:n Cyclonea tarjotaan kahdella suorituskykytasolla: Cyclone 55 W:n / 6 kW:n magnetroniekvivalenttiteholla ja Cyclone Pro 110 W:n / 12 kW:n magnetroniekvivalenttiteholla. Kaikki Cyclone-mallit integroituvat saumattomasti Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro ja Axiom XL -karttaplotterimonitoiminäyttöihin.

Vähittäishinta on välillä €6,495 – €8,995. Cyclone-avoantennitutkilla on Raymarinen alan johtava kolmen vuoden takuu.

"Tutkat ovat vakiintunut perusta kapteenin tietoisuudelle merellä, ja halusimme laajentaa tämän tärkeän järjestelmäkomponentin mahdollisuuksien rajoja. Cyclonea kehittäessämme esitimme itsellemme haasteeksi valmistaa tutkan, joka on sekä esteettinen että tehokas", sanoo Gregoire Outters, Raymarine-tuotemerkin toimitusjohtaja, Teledyne FLIR. "Vastasimme tähän haasteeseen mullistavalla muotoilulla, vankalla suorituskyvyllä ja verrattomalla tutkakuvalla. Cyclone mullistaa tutkakategorian ja tarjoaa veneilijöille täysin uuden tilannetietoisuustason merellä."

Cyclone julkaistaan ja esitellään Fort Lauderdale International Boat Show -messuilla 27.–31. lokakuuta, ja sen voi hankkia Raymarinen jälleenmyyjiltä kautta maailman marraskuusta 2021 lähtien.

Lue lisää Raymarine Cyclonesta osoitteessa www.raymarine.fi/cyclone.