Uusi tuote: CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava -kaikuanturi

Maanantai 18. tammikuuta 2021


Uusi tuote: CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava -kaikuanturi | Marine Electronics by Raymarine

CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi sopii erinomaisesti kovapohjaisiin kumiveneisiin ja perävaunussa kuljetettaviin veneisiin

Uusi CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi on paikoilleen liimattava kaikuanturi, joka on helppo asentaa täyslasikuituiseen runkoon. Erinomaisesti purjeveneisiin, huviveneisiin ja pieniin moottoriveneisiin sopiva CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi tukee CHIRP-kaikua 200 kHz:n taajuudella. Tämä kaikuanturi on on paras valinta, jos tavoittelet luotettavaa syvyysmittausta, helppoa asennusta ja satunnaista kalanetsintää.

Jos rungon nousukulma on 0–25 astetta, CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi sopii veneeseesi. CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi sisältää innovatiivisen kaikuanturiputken, joka voidaan leikata nousukulman mukaan ja siten helpottaa asennusta.

CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi yhdistetään suoraan Element S -näyttöön ja Axiom RV / Axiom Pro sekä Element HV -näyttöihin A80490 (Axiom) tai A80559 (Element HV) -adaptereilla.

Selaa täyttä CPT-S-kaikuanturivalikoimaa täällä

Yhdistetään suoraan Element-S-malleihin | Marine Electronics by Raymarine

CPT-S pohjan sisäpuolelle asennettava anturi voidaan yhdistää suoraan Element-S-malleihin, ja se on yhteensopiva Axiom, Axiom+ ja Axiom Pro -monitoiminäyttöjen kanssa A80490-sovitinkaapelia käytettäessä.