Introducing the completely redesigned LightHouse II user interface

 

Selkeä ja helppokäyttöinen...

 

Erittäin hyvän kontrastin tarjoavat värit ja uusi ulkoasu tekee LightHouse II -käyttöliittymästä entistä selkeämmän ja helppokäyttöisemmän kaikissa olosuhteissa.

 

gS Series and aSeries

 

 

 

LightHouse Chart Menu

Älykkäämpi, terävämpi ja tehokkaampi...

 

Uusi ulkoasu tarjoaa aiempaa vieläkin selkeämmän ja helppokäyttöisemmän ulkoasun. LightHouse II:n kosketustoiminto tekee navigointitietojen käytöstä yhtä helppoa kuin älypuhelimen käytöstä.

 

Uudet valikot nopeuttavat navigointiin liittyvien suosikkitoimintojen käyttöä ja pikapainikkeiden toiminnot vaihtuvat loogisesti kulloisenkin näkymän mukaan. Voit muokata valikon väripaletin tummaksi tai vaaleaksi.

 

LightHouse II sisältää myös uuden datapalkin automaattisen piilotustoiminnon käytettävissä olevan näyttöpinta-alan maksimoimiseksi.

 

Yli 20 uutta ominaisuutta kuten...

 

Sonar Support

Tuki useammalle kaikuanturile

Waypoint Icons

Laajennettu reittipistesymbolien ja värien valikoima

Sonar Charts

Tuki Navionics-syvyyskäyrille

GPX Waypoint

GPX-reittipisteiden siirto

Databar on Radar Screen

Datapalkin automaattinen piilotus

Pinch to zoom

aSeries-näytöistä tutut nipistyseleet

 

 

 

Reittipisteet ja reitit entistä helpommin...

 

LightHouse II sisältää kokonaan uudistetun reittipisteiden lajittelu- ja hakutoiminnon, mikä tekee kaikkien tallennettujen reittipisteiden ja kohteiden haun ja navigoinnin niihin entistä helpommaksi.

 

LightHouse II tukee jopa 200 reittipistettä reittiä kohden ja tukee GPX-tiedostomuotoa mikä helpottaa reittipisteiden siirtoa muiden järjestelmien kesken.

Waypoint Management

 

 

 

LightHouse-kartat nyt myös US-merialueille...

 

Uudelleen suunniteltu LightHouse II tukee Raymarinen uusia LightHouse-vektori- ja rasterikarttamuotoja. Ilmaiseksi saataviin NOAA-karttoihin perustuvat LightHouse-kartat ovat yksinkertainen ratkaisu navigointiin US-merialueilla.

 

LightHouse Kartat

 

Raster Nautical Charts

Raymarine-rasterikartat

e12 with LightHouse Charts Vector Charts

Raymarine-vektorikartat

 

The LightHouse II -karttakone on suunniteltu tulevaisuutta varten ja mahdollistaa Raymarinen tarjoamien uusien karttatyyppien sekä uusien alueellisten karttavaihtoehtojen hyödyntämisen.

LightHouse II tukee teollisuuden johtavia Navionicsin vektorikarttoja mukaan lukien Navionicsin uudet yhteisöpohjaiset syvyyskäyräkartat.

 

 

 

 

Download LightHouse II Now | Raymarine Software

LightHouse II tulee saataville...

 

* Vain yhteensopivat mallit. LightHouse-käyttöliittymällä varustetut monitoiminäytöt ja kolmannen sukupolven a-, c-, e- ja gS-sarjan näytöt.