Raymarine uratie

Raymarine on maailman johtava huippuluokan merielektroniikkaan lukeutuvien laitteiden suunnittelija, valmistaja ja toimittaja. Työympäristöltään dynaaminen Raymarine tarjoaa erinomaisen ympäristön työskentelyyn niille jotka haluavat menestyä ja kehittyä. Raymarine on osa FLIR Systems -konsernia.

Olemme sitoutuneet ylläpitämään ja kehittämään työympäristöä ja toimintakulttuuria joka kannustaa luovuuteen, jatkuvaan oppimiseen sekä henkilökohtaiseen vastuunottoon ongelmien ratkaisussa kaikkien edellä lueteltujen tuodessa lisäarvoa organisaatioomme.

Tiimimme jäsenet voivat myötävaikuttaa merkittävällä tavalla yrityksemme menestykseen. Aivan kuten Raymarinen tuotteet joilla on merkitystä käyttäjilleen myös työntekijämme voivat vaikuttaa oleellisesti yhtiömme tulevaisuuteen. Me olemme parhaita siinä mitä teemme! Tästä saamme suurelta osin kiittää työntekijöidemme osaamista ja näkemyksiä.

Jos sinussa on aloitekykyä ja työskentelyssä vaadittavaa sitoutumiskykyä, Raymarine voi tarjota varteenotettavat edut, modernin työympäristön sekä mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja Raymarinesta ja FLIR Systemsistä sekä tietoja avoimista työpaikoista saatavissa alla olevien linkkien kautta:

  • Learn more about FLIR Systems
  • FLIR Compensation and Benefits
  • Diversity Philosophy

Avoimet työpaikat

Napsauta tätä jos haluat tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat osoitteessa FLIRJobs.com