Raymarine CP300 Digitaalinen kaikuluotain 

CP300   

 

Digitaalinen kaikuluotain Raymarine-verkkoon.

 

CP300 Digitaalinen kaikuluotainmoduuli soveltuu uistelijoille, jotka haluavat perinteisiä vaihtoehtoja tehokkaamman ja myös avomeriolosuhteisiin riittävän suorituskyvyn. 

 

Fishing    

Jopa 1000 W:in lähtöteho tekee CP300:sta ihanteellisen rannikkokalastajan sekä satunnaisia avomerikalastusreissuja tekevän veneilijän kaikuratkaisun.

Raymarinen ainutlaatuisen digitaaliseen ClearPulse-teknologiaan perustuva CP300 säätää älykkäästi kaikkia kaikuluotaimen toimintaan vaikuttavia asetuksia ja eliminoi kaikukuvassa tyypillisesti näkyvän kohinan. Lopputuloksena saadaan tarkka ja helposti tulkittavissa oleva kalakohteet ja pohjarakenteet esiin tuova kaikukuva.

    

 

 

  • Soveltuu erinomaisesti uistelijoille jotka haluavat Raymarinen monitoiminäyttöjen sisäänrakennettuja kaikuluotaimia tehokkaamman suorituskyvyn.

 

  • Kaksitaajuustoiminto. 200 kHz rannikkokalastukseen ja 50 kHz avomerikäyttöön.

 

  • Kaikuparametrien automaattinen säätö tuottaa kirkkaat ja selvät kalakohteet ja pohjarakenteet jopa 5000 jalan syvyyteen.

 

  • Yhteensopiva monien 600 ja 1000 W: in kaikuanturimallien kanssa. Valitse rungon sisäpuolelle, peräpeiliin tai rungon läpi asennettava anturivaihtoehto.

 

  • Yhteensopiva Raymarinen aiempien E Series Classic -, C Series Widescreen - ja E Series Widescreen -näyttöjen kanssa.

 

  CP300 Upright