Ohjelmistopäivitykset ja asiakirjat

Tee valinta yllä olevien vaihtoehtojen avulla
Tutustu LightHouse 4 -käyttöjärjestelmään

LightHouse 4 on Raymarinen uusin Axiom-näyttöjen käyttöjärjestelmäversio. LightHouse 4 tarjoaa parannellun käyttökokemuksen sekä uusia ominaisuuksia ja parannuksia Axiom -, Axiom+, Axiom Pro ja Axiom XL -järjestelmille. Käyttäjät voivat päivittää Axiom-näytön yhdistämällä sen Wi-Fi verkkoon tai ladata LightHouse 4 -käyttöjärjestelmän microSD-kortille.

Tutustu LightHouse 4 -käyttöjärjestelmään
LightHouse Sport Element-järjestelmälle

LightHouse Sport Element-järjestelmälle

LightHouse Sport on virtaviivaistettu käyttöjärjestelmä Element-S- ja Element HV -järjestelmille. Raymarine tarjoaa säännölliset päivitykset LightHouse Sport -versioon, joka on saatavana täällä tai internetin kautta direct-to-Element -sovelluksella Wi-Fi-yhteydellä.

Tutustu LightHouse Sport -järjestelmään

Käyttöoppaat ja asiakirjat

Raymarinen merielektroniikalle on saatavana seuraavat asiakirjat: käyttöoppaat, asennusmallit, 2D/3D-mallit, CAD-piirustukset ja vaatimustenmukaisuusvakuutukset. Tutustu kaikkiin Raymarinen tuotekäyttöoppaisiin täällä ja lue, miten voit tilata oman painetun version.

Etsitkö vanhaa ohjelmistotukea?

Etsitkö vanhaa ohjelmistotukea?

Lue lisää LightHouse 2 - ja LightHouse 3 -käyttöjärjestelmistä, jossa on linkkejä ohjelmiston lataamiseen sekä tietoja tärkeimmistä ohjelmisto-ominaisuuksista ja karttaplotteriin asentamisesta.

Katso vanhaa ohjelmistoa

Tutkan Software Development Kit (SDK)

Raymarinen tutkan Software Development Kitillä (SDK) ohjelmoijat ja laitevalmistajat voivat integroida tuotteitaan johtavien Raymarinen tutka-alustojen kanssa, mukaan lukien Quantum-, Quantum 2 Doppler ja Cyclone-tutkat.

Tuotteen takaisinkutsuilmoitus

Osana säännöllistä laadunvalvontaamme saimme tietää, että pieni määrä kesä- ja heinäkuussa 2022 valmistettuja ACU-150/ACU-400-yksiköitä on varustettu väärän tyyppisellä työkomponentilla.

OHJELMISTOPÄIVITYS-ILMOITUKSET

Pysy ajan tasalla Raymarine-tuotteiden uusimmista ohjelmistopäivityksistä. Täytä pikalomake, niin lähetämme sinulle sähköposti-ilmoituksen, kun asiaankuuluva uusi ohjelmisto on julkaistu.

Etsi lähin Raymarine-jälleenmyyjä

Hae Raymarinen maailmanlaajuisesta myynti- ja huoltojälleenmyyjäverkostosta täältä.