UUSI LightHouse 3.6 - Axiom UAV -integrointi | Raymarine - A Brand by FLIR
UUSI LightHouse 3.6 - Axiom UAV -integrointi | Raymarine - A Brand by FLIR

LightHouse 3.6 -ohjelmistopäivitys - Axiom UAV -integraatio

Lähde lennolle Raymarine Axiomin UAV -integraation avulla


LightHouse 3.6 -päivitys tarjoaa DJI Mavic Pro -lennokkien täysin integroidun hallinnan.

Jokainen veneilijä on jossain vaiheessa toivonut linnun näkökulmaa lähiympäristöstään. Tämä toive on lopulta täyttynyt Raymarinen Axiom UAV -sovelluksen ansiosta. Se yhdistää kehittyneen merielektroniikan ja kehittyneiden miehittämättömien ilma-alusten (UAV) tehon.

Axiom UAV -sovellus on yhteensopiva suositun ja erittäin suorituskykyisen DJI Mavic Pro -lennokin kanssa, ja se automatisoi monia yleistä tehtäviä, kuten lähdön, kuvauksen ilmassa, navigoinnin lennon aikana ja paluun alukselle. Sekä kalastus- että huviveneet voivat hyötyä tästä lisätystä ilmakuvausalustasta, joka on integroitu heidän aluksensa Axiom-navigointinäyttöön.

Axiom UAV - LightHouse 3.6 Homescreen | Raymarine - A Brand by FLIR
Saatavilla Axiom-monitoiminäyttöihin

Axiom UAV toimii kaikkien Axiom-, Axiom Pro ja Axiom XL -tuoteperheiden monitoiminäyttöjen kanssa. Lataa suoraan monitoiminäyttöön Wi-Fin kautta tai käy päivittämässä se ohjelmistopäivitykset -osiossa.

Axiom UAV - Lento-ohjaimet | Raymarine - A Brand by FLIR
Nauti yksinkertaisista, automaattisista tai manuaalisista lento-ohjaimista

Axiom UAV -sovellus tarjoaa useita vaihtoehtoja Mavic Pron ohjaamiseen lennon aikana. Automaattisten lentotilojen lisäksi Axiom UAV tarjoaa lisäksi virtuaalisen näyttöjoystickin manuaalista lentoa varten. Voit myös milloin tahansa siirtää ohjauksen DJI Mavic Pro -joystickille.

Axiom UAV - Lintuperspektiivi | Raymarine - A Brand by FLIR
Lintuperspektiivi suurella Axiom-monitoiminäytölläsi

Vapauta lennokkisi pienestä älypuhelimen näytöstä. Kuvaa videota ja ota kuvia, jotka tallennetaan Mavicin aluksessa olevalle muistikortille.

Axiom UAV - Paluu alukselle | Raymarine - A Brand by FLIR
Automaattinen paluu alukselle

Kutsu UAV takaisin alukselle yhdellä kosketuksella. UAV palaa alukselle ja leijuu sitten ohjelmoitavalla turvallisella korkeudella ja etäisyydellä. Kun miehistö on valmis, pilotti suorittaa manuaalisesti turvallisen paluun ja laskeutumisen.

Axiom UAV on ilmainen päivitys Axiom,- Axiom Pro ja Axiom XL -monitoiminäyttöihin. Se on osa pian julkaistavaa LightHouse 3.6 -päivitystä. Axiomin omistajat voivat ladata päivityksen suoraan Wi-Fi-käyttöisiin monitoiminäyttöihinsä tai hankkia ohjelmiston ohjelmistopäivitykset-osiosta.

PÄIVITYSVAIHTOEHDOT

Etsi jälleenmyyjä | Raymarine - A Brand by FLIR

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

Voit ostaa Axiomin ja kaikki muut Raymarine-tuotteet paikalliselta, hyväksytyltä jälleenmyyjältäsi.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Lataa LightHouse 3.6 | Raymarine - A Brand by FLIR

LATAA OHJELMISTO

Axiom UAV on ilmainen päivitys Axiom,- Axiom Pro ja Axiom XL -monitoiminäyttöihin. Lataa LightHouse 3.6 Axiom-tuoteperheeseen.

LATAA