Valmiina haasteisiin Raymarinen avulla


 

Merielektroniikkaa ammattimerenkulkijoille:

 
Raymarine Multifunction Navigation

Monitoimintoiset navigointiratkaisut

Valjasta Raymarinen navigointiteknologian hyödyt käyttämällä monitoiminäyttöjä. Käytä itsenäisenä kaikki toiminnot (kartta, tutka ja kaikuluotain) yhdistävänä ratkaisuna tai laajenna navigointilaiteverkoksi, joka voi sisältää useampia näyttöjä, CHIRP DownVision™- ja CHIRP SideVision™-kaikuluotaimia, lämpökameroita ja paljon muita.

LUE LISÄÄ

Instruments

Mittarinäytöt

Raymarine tarjoaa kattavan valikoiman mittarinäyttöjä joista löytyy sopiva ratkaisu olipa vaatimus mikä tahansa - valitse sopiva ratkaisu kompakteista mutta tehokkaista Raymarine i40 -mittarinäytöistä huippuluokan kookkaalla näytöllä varustettuhin Raymarine i70 -mittarinäyttöihin. Lue lisää mittarinäyttöjen eroista ja opi kuinka voit verkottaa useita mittareita toisiinsa SeaTalkNG-väylän avulla.

LUE LISÄÄ

Tutka-antennit

Kupuantennit ovat täydellinen yhdistelmä kompaktia kokoa, keveyttä ja suorituskykyä. Kaiken lisäksi kupuantennit kuluttavat vähemmän tehoa verrattuna avoantenneihin, mikä on oleellinen ominaisuus pitkän matkan purjehduksilla.


LUE LISÄÄ  

 
Autopilots

Evolution-autopilotit

Palkituissa Evolution-autopiloteissa yhdistyvät Raymarinen autopilottiosaaminen, FLIR Systems -yhtiön tuotekehityskokemus ja kehittynyt ilmailu- ja avaruusteknologinen ohjausteknologia 9-akselisen kiihtyvyysanturin kanssa - lopputuloksena autopilotti jota ei juurikaan tarvitse kalibroida ja joka tarjoaa ylivertaisen tarkat hallintaominaisuudet.

LUE LISÄÄ

AIS Receivers and Transceivers

AIS-vastaanottimet ja lähetinvastaanottimet

Meri VHF -radiotaajuuksilla toimiva AIS-järjestelmä (Automatic Identification System) mahdollistaa automaattisen navigointitilaa kuvaavien tietojen langattoman välityksen alusten sekä alusten ja rannikkoasemien välillä. AIS-lähetinvastaanottimilla varustetut alukset voivat lähettää ja vastaanottaa AIS-viestejä, jotka sisältävät tietoja aluksen nimestä, kurssista, nopeudesta sekä sen hetkisestä navigointitilasta.

LUE LISÄÄ

Thermal Night Vision

Lämpökamerat

Navigointi pimeässä on entistä helpompaa Raymarinn lämpökameroiden avulla. Ylivertaiseen FLIR-yhtiön lämpökuvausteknologiaan perustuvat Raymarinen lämpökamerat integroituvat saumattomasti Raymarine-järjestelmiin. Näet pimeässä ja voit navigoida turvallisemmin silloinkin kun näkyvyys on muutoin rajoitettu.

LUE LISÄÄ